(Stage) Project: Dienst Abonnement systeem De 4 Elementen

Stage project 2020

Dienst Abonnement systeem De 4 Elementen

De 4 Elementen verzorgd diverse diensten ten behoeve van de leefbaarheid in de regio. Deze diensten worden uitgebreid met een abonnement service; een systeem waarin mensen met een hulpvraag diverse diensten kunnen afnemen waardoor ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Te denken valt aan boodschappendienst, klein tuinonderhoud en maaltijdservice. 

SOLLICITEER

‘Studenten van Praktijk Academie De 4 Elementen’ 

‘Tijdens je stage werken aan zinvolle projecten op gebied van leefbaarheid, daar heeft iedereen wat aan.’

Abonnementen systeem De 4 Elementen

Korte uitleg abonnementsservice:

Mensen met een hulpvraag in de regio kunnen voor een vast bedrag per maand diverse diensten afnemen waardoor het mogelijk wordt om (langer) zelfstandig te wonen. Voorbeelden van deze diensten zijn:

  • Maaltijdservice
  • Klein tuinonderhoud
  • Kleine reparaties in/en om het huis
  • Boodschappenhulp
  • Ramen wassen

Tijdens het project wordt de dienst opgezet en uitgevoerd.

Binnen de dienst krijgt iedereen een eigen taak. Hieraan kun je, indien nodig, examenopdrachten en/of onderzoeken koppelen. Je bent verantwoordelijk voor jouw stukje maar tevens een belangrijk onderdeel van het team. Het team staat namelijk voor op, samen werk je richting een doel. Het is dus ten alle tijden belangrijk dat je zowel je eigen werk zo goed mogelijk doet, als bijdraagt aan dat wat nodig is binnen de groep.

Je zult met het team een zelfstandige dienst opzetten en draaien. Dit betekent dat je regelmatig contact moet hebben met je medestudenten, naar anderen moet luisteren en anderen indien nodig moet kunnen (leren) aansturen.

Eigen ideeën, inzet en samenwerking zullen uiteindelijk bepalen of de dienst een succes wordt of niet.

De basis locatie voor de dienst is Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. In overleg zijn andere locaties mogelijk, zowel voor individuele taken als voor overleg en samenwerkingen.

De start van de opzet van de abonnement service is aan het begin van het nieuwe schooljaar: september 2019.

Praktijk Academie De 4 Elementen gelooft in werken en leren in de praktijk. Midden in de maatschappij. Doel is niet alleen onze eigen basis versterken maar ook bijdragen aan aan een ander.

  • Gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt verdwijnt
  • Ruimte voor ontdekken en ontwikkelen eigen talenten
  • Praktijkervaring
  • Werken/Leren midden in de maatschappij
  • Ervaring met sociale inclusie (omgang met diverse soorten mensen)
  • Praktijk Academie De 4 Elementen Paspoort (kwaliteitskeurmerk)
Meer informatie over de Praktijk Academie

Voor wie

Aan dit project kunnen mensen met verschillende achtergronden en opleidingen deelnemen.

Hospitality management

Binnen de dienst heb je veel te maken met mensen. Aan jou de taak om alles in goede banen te leiden, van het organisatie tot gastvrijheid.

Communicatie/Marketing

Aan jou de taak om de dienst op de kaart te zetten. Een samenwerking en goede communicatie met het team is van belang maar je hebt ook duidelijke eigen taken.

Werving en Selectie

Zonder klanten geen werk. Aan jou de taak om een mooie klantenkring op te bouwen, eventueel in samenwerking met je collega van de communicatie/marketing.

HRM, Planning/Organisatie

Werken met mensen kost veel tijd en inspanning. Aan jou de taak om alles op gebied van mensen en regelen in goede banen te leiden.

Small Businesses & Retail Management

Bij het starten van een nieuwe dienst komt veel kijken. Aan jou de taak om een prachtige service op te zetten in samenwerking met het team.

Staat jouw opleiding of expertise er niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Meedoen?

Stuur ons z.s.m. waarom je mee wilt doen, wat je verwachtingen en leerdoelen zijn en wat je achtergrond is. Vol=vol. info@de4elementen.nl

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy