Workshops, muziek en theater tijdens het gratis Festival Voorbij de Grens bij De 4 Elementen in Groningen en Friesland

Een ‘mentale knipbeurt’ op Festival Voorbij de Grens

Het programma van Festival Voorbij de Grens is divers. Je weet nooit precies wat je kunt verwachten. Eigenlijk net zoals bij de ‘sessies’ van Arno en Martijn, die op provocatieve maar luchtige wijze belangrijke onderwerpen aan de kaak stellen in hun workshops ‘Mindfoolness voor mannen’.

Arno en Martijn zijn al jaren goede vrienden. Beide kennen ze de kracht van een eerlijk en oprecht gesprek. Ervaring leert dat iedereen hier behoefte aan heeft, dus mannen ook. Maar dan wel met luchtigheid en diepgang.

Zo is Mindfoolness voor mannen ontstaan. Workshops voor en door mannen. Geen zweverige sessies met kruidenthee en yogamatten, maar goede gesprekken over wezenlijke zaken die ons als man bezig houden in een sfeer waarin je kwetsbaar mag zijn. Dat lucht op!

Inmiddels hebben Arno en Martijn veel prachtige momenten meegemaakt en veel levens zien veranderen. Met het mooie weer voor de boeg besloten ze hun repertoire uit te breiden en ‘het gesprek’ ook op festivals voort te zetten.

Op Festival Voorbij de Grens voorzien Arno en Martijn bezoekers (man en vrouw) van een mentale knipbeurt. Korte gesprekken waarin je als ‘kappersklant’ een spiegel wordt voorgehouden en zo op snelle, vaak grappige wijze inzicht krijgt in de situatie waar je op dit moment het meest mee bezig bent. Durf jij het aan? Klik hier voor meer informatie over Mindfoolness voor Mannen en Arno en Martijn.

Klik hier voor het hele programma en meer informatie over het festival.

Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt jaarlijks georganiseerd om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vieren. Met een divers muzikaal programma, bijzondere acts, en huisgemaakte gerechten is Festival ‘Voorbij de Grens’ telkens een succes.

Tijdens het festival werd intensief samengewerkt door het team van deelnemers, begeleiders, studenten en vrijwilligers om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel vakgebieden waar De 4 Elementen dagelijks in werkt, komen tijdens deze dag volop aan de orde. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy