Kom werken in de groenvoorziening en leer de fijne kneepjes van het vak - Begeleid wonen en werken
Begeleid Wonen en Werken

Op zoek naar een leuke plek op woon en/of werkgebied? Neem eens een kijkje bij De 4 Elementen. Wij bieden naast 24-uurs begeleiding, ambulante begeleiding en dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Het Traject
Meld je aan voor het Begeleid Wonen en Werken Traject!
Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een Woon en Werkplek bij De 4 Elementen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of vul het aanmeldformulier in. Misschien tot snel!

Aanmelden
Een vak leren bij De 4 Elementen
Zorginstellingen/gemeenten

De 4 Elementen werkt op een innovatieve manier en verbindt verschillende lagen in de maatschappij. We zien een absolute meerwaarde in samenwerking met zorginstellingen, gemeenten en aanverwante organisaties en bedrijven.

Contact

Begeleid Wonen en/of Werken

Ontdek je talenten, groei en ontwikkel je in de samenleving!

De 4 Elementen in beeld

Een impressie van(uit) De 4 Elementen
Nieuwe werkkleding voor onze deelnemers

Werken in het D4E Centrum

Het D4E Centrum is een multifunctioneel centrum op Landgoed De 4 Elementen. In het D4E Centrum vind je een kleine supermarkt, vergaderzalen en meer. Ook biedt het D4E Centrum diverse werkplekken. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de facilitaire dienst of in de keuken. Benieuwd naar alle diensten? Via onderstaande button komt je meer te weten.

D4E Centrum

Ben je op zoek naar een woon/werkplek?

De 4 Elementen heeft een uitgebreid aanbod aan leer-/werkplekken. Lijkt het je leuk om, met ondersteuning, te werken aan je ontwikkeling en werkervaring op te doen? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact