Over De 4 Elementen Stroobos, Friesland | De 4 Elementen
20196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20196,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De 4 Elementen

Waar we voor staan, waar we voor gaan

Wij geloven dat ieder mens kan bijdragen aan een mooiere wereld. Het enige wat je mensen moet geven, is een kans.

In ons Begeleid Wonen en Werken Traject geven we die kans aan jongvolwassenen met Autisme, ADD, ADHD, PDD-NOS en/of verstandelijke/psychische problematiek. Door ritme en structuur, ondersteuning bij wonen en werken en vooral een open, persoonlijke benadering, werken we aan een zelfstandige toekomst. 

Onder leiding van professionals biedt ons team (medewerkers, deelnemers, studenten, vrijwilligers en mensen in een re-integratie of werkervaringstraject) diverse diensten. Hiermee creëren we een win-win situatie.

Enerzijds kunnen particulieren en zakelijke partijen zeer kwalitatieve diensten afnemen, zoals onze vergaderzalen of catering. Aan de andere kant creëren we met onze diensten werk- en leerplekken voor onze deelnemers, die zo een kans krijgen om een vak te leren.

Daarnaast verbeteren we de leefbaarheid in de omgeving, door particulieren ondersteuning te bieden bij onder meer tuinonderhoud, waardoor langer zelfstandig wonen mogelijk wordt.

De 4 Elementen werkt ondermeer samen met  Zorg Coöperatie Noord, Toeristisch Achtkarspelen en Regio Marketing Toerisme. We zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Ons kwaliteitsbeleid is op aanvraag in te zien. Kom je ook eens langs?

Lees hoe De 4 Elementen is ontstaan
UK_ISO_9001_color

De 4 Elementen

Geloven in een gelijkwaardige samenleving

Onze Elementen

Samen krachtiger

Begeleid Wonen en Werken

De 4 Elementen biedt een Begeleid Wonen en Werken traject, Ambulante begeleiding en dagbesteding aan mensen met een hulpvraag. Wij gaan uit van mogelijkheden!

Lees verder

D4E Centrum

Een kapsalon, restaurant, catering en meer.. In het D4E Centrum gebeurt het! Ontdek de mogelijkheden!

Lees verder

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen bevinden zich op de grens van Groningen en Friesland. Een veilige haven met luxe sanitair en diverse voorzieningen (w.o. een winkeltje) te midden van prachtige natuur.

Lees verder

Samenwerkingsverbanden

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. De 4 Elementen werkt samen met verschillende bedrijven (w.o. De Keerzijde) en scholen onder de naam Re-Co-Ma Lab.

Lees verder

Een impressie

Een werkdag op het landgoed

Wonen op het landgoed

Leven op De 4 Elementen