Over De 4 Elementen Stroobos, Friesland | De 4 Elementen
20196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20196,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De 4 Elementen

Waar we voor staan, waar we voor gaan

Wij geloven in een gelijkwaardige maatschappij. Een samenleving waarin ieder mens kan bijdragen aan een mooiere wereld. Wat iemand nodig heeft is een kans om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem/haar past. 

Die kans bieden we elkaar. Niet voor niets is De 4 Elementen een leerbedrijf. Iedereen werkt (samen) aan (eigen) ontwikkeling. Bijvoorbeeld in ons Begeleid Wonen en Werken Traject. 

 

We ondersteunen jongvolwassenen met Autisme en/of licht verstandelijke beperking. Door ritme en structuur, ondersteuning bij wonen en werken en vooral een open, persoonlijke benadering, werken we aan een zelfstandige toekomst. 

Daarnaast vinden onze collega’s, studenten, docenten, ondernemers, vrijwilligers en mensen die re-integreren of werkervaring op doen een plek bij De 4 Elementen. Samen bieden we diverse diensten die inspelen op leefbaarheid. Hiermee creëren we een win-win situatie.

De 4 Elementen werkt ondermeer samen met  Zorg Coöperatie Noord, Toeristisch Achtkarspelen en Regio Marketing Toerisme. We zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit en zijn ISO 9001 gecertificeerd. Ons kwaliteitsbeleid is op aanvraag in te zien. Benieuwd naar onze privacy regels? Bekijk ons Privacybeleid. Kom je ook eens langs?

Lees hoe De 4 Elementen is ontstaan
UK_ISO_9001_color

De 4 Elementen

Geloven in een gelijkwaardige samenleving

Onze Elementen

Samen krachtiger

Begeleid Wonen en Werken

De 4 Elementen biedt een Begeleid Wonen en Werken traject, Ambulante begeleiding en dagbesteding aan mensen met een hulpvraag. Wij gaan uit van mogelijkheden!

Lees verder

D4E Centrum

Een kapsalon, restaurant, catering en meer.. In het D4E Centrum gebeurt het! Ontdek de mogelijkheden!

Lees verder

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen bevinden zich op de grens van Groningen en Friesland. Een veilige haven met luxe sanitair en diverse voorzieningen (w.o. een winkeltje) te midden van prachtige natuur.

Lees verder

Samenwerkingsverbanden

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. De 4 Elementen werkt samen met verschillende bedrijven (w.o. De Keerzijde) en scholen onder de naam Re-Co-Ma Lab.

Lees verder

Een impressie

Een werkdag op het landgoed

Wonen op het landgoed

Leven op De 4 Elementen