De 4 Elementen

Waar we voor staan, waar we voor gaan

Ons verhaal

De 4 Elementen streeft bij alles naar een gelijkwaardige maatschappij waaraan iedereen volwaardig kan deelnemen en ieder de kans krijgt om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem/haar past.

De manier waarop we dit bereiken is door jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij ontwikkeling van eigen kracht. Door kansen te zien in maatschappelijke problemen helpen en verbinden we alle lagen van de samenleving.

Samen bieden we verschillende diensten op gebied van leefbaarheid en het bedrijfsleven. De 4 Elementen aangesloten bij Zorg Coöperatie Noord, Toeristisch Achtkarspelen en Regio Marketing Toerisme. De 4 Elementen is constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Ons kwaliteitsbeleid is op aanvraag in te zien. Kom je ook eens langs?

Lees hoe De 4 Elementen is ontstaan

De 4 Elementen

Geloven in een gelijkwaardige samenleving

Onze Elementen

Samen krachtiger
Camping

Onze camping wordt onderhouden door deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject. Tevens helpen onze deelnemers bij het ontvangen van de gasten en het verzorgen van arrangementen.

Meer informatie
Impressie van passantenhaven en landgoed De 4 Elementen
Haven

Haven De 4 Elementen wordt tot in de puntjes verzorgd door deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject. Onze havenmeesters (tevens deelnemers) ontvangen gasten en helpen ze verder.

Meer informatie
D4E Centrum - Restaurant, Kapsalon, Supermarkt, Vergaderruimte en meer
Begeleid Wonen en Werken

Het Begeleid Wonen en Werken traject vormt de spil van De 4 Elementen. Alles stroomt terug naar de ontwikkeling van onze deelnemers. Ondersteuning bij het vinden van eigen kracht staat centraal.

Meer informatie
Ontdek je talent bij De 4 Elementen!
D4E Centrum

In het D4E Centrum zullen zich verschillende bedrijven vestigen die in samenwerking met onze deelnemers diensten bieden voor het bedrijfsleven, toeristen en bewoners van omliggende dorpen.

Meer informatie

Een impressie

Een werkdag op het landgoed

Wonen op het landgoed

Leven op De 4 Elementen