De 4 Elementen

Waar we voor staan, waar we voor gaan

De 4 Elementen streeft naar een gelijkwaardige maatschappij waaraan iedereen volwaardig kan deelnemen en ieder de kans krijgt om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem/haar past.

De manier waarop we dit bereiken is door jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij ontwikkeling van eigen kracht. Door kansen te zien in maatschappelijke problemen helpen en verbinden we alle lagen van de samenleving.

Samen bieden we verschillende diensten op gebied van leefbaarheid en het bedrijfsleven. De 4 Elementen aangesloten bij Zorg Coöperatie Noord, Toeristisch Achtkarspelen en Regio Marketing Toerisme. De 4 Elementen is constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit en is ISO 9001 gecertificeerd. Ons kwaliteitsbeleid is op aanvraag in te zien. Kom je ook eens langs?

Lees hoe De 4 Elementen is ontstaan
UK_ISO_9001_color

De 4 Elementen

Geloven in een gelijkwaardige samenleving

Onze Elementen

Samen krachtiger

Begeleid Wonen en Werken

De 4 Elementen biedt een Begeleid Wonen en Werken traject, Ambulante begeleiding en dagbesteding aan mensen met een hulpvraag. Wij gaan uit van mogelijkheden!

Lees verder

D4E Centrum

Een kapsalon, restaurant, catering en meer.. In het D4E Centrum gebeurt het! Ontdek de mogelijkheden!

Lees verder

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen bevinden zich op de grens van Groningen en Friesland. Een veilige haven met luxe sanitair en diverse voorzieningen (w.o. een winkeltje) te midden van prachtige natuur.

Lees verder

Samenwerkingsverbanden

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. De 4 Elementen werkt samen met verschillende bedrijven (w.o. De Keerzijde) en scholen onder de naam Re-Co-Ma Lab.

Lees verder

Een impressie

Een werkdag op het landgoed

Wonen op het landgoed

Leven op De 4 Elementen