Aftermovie Muziek- & Theaterfestival Voorbij de grens

Met Muziek- & Theaterfestival ‘Voorbij de grens’ stond landgoed De 4 Elementen in Stroobos zaterdag 26 augustus in het teken van verbinding. Groningers en Friezen kwamen samen en genoten van geschiedenis, muziek, theater en kunst met als doel voorbij de provinciegrens of voorbij hun persoonlijke grens te kijken.

 

Esther Jagersma legde het festival vast op film. De Aftermovie van Muziek- & Theaterfestival Voorbij de grens is er het resultaat van. Kijk mee en beleef (nog weer) de gezellige sfeer van Voorbij de grens!

 

Janny Reitsema van De 4 Elementen wil met dit festival de verbinding tussen Friesland en Groningen vergroten. Wonend in Lutjegast (Groningen) en werkend in Stroobos (Friesland)merkte ze dat er toch een afstand is tussen de provincies en haar inwoners. “Met dit festival willen we de samenwerking tussen beide provincies bevorderen, zowel tussen mensen als tussen bedrijven. Deze regio heeft zo veel te bieden, daarin kunnen we elkaar juist versterken.”

 

Muziek- & Theaterfestival Voorbij de grens zal een jaarlijks terugkerend evenement worden op landgoed De 4 Elementen. Tot volgend jaar!

 

Date

4 september 2017

Category

Begeleid Wonen & Werken

Share
No Comments

Post a Comment