Annet Pool exposeert op Festival Voorbij de Grens | De 4 Elementen
23714
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23714,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Expositie en Workshops van Annet Pool – Festival ‘Voorbij de Grens’

Tijdens het festival Voorbij de grens is er naast muziek en theater ook aandacht voor kunst! Kunstenaar Annet Pool zal tijdens gedurende de dag creatieve workshops geven. Diegene die liever kijken dan maken kunnen genieten van een exclusieve tentoonstelling. 

 

Expositie

Annet Pool heeft al meerdere malen bij De 4 Elementen geëxposeerd. In 2016 liep er een langdurige tentoonstelling in het D4E Centrum, en zowel tijdens de aanlooptocht van DelfSail (waarvoor De 4 Elementen een evenement organiseerde) als bij Festival ‘Voorbij de Grens’ 2017 konden bezoekers haar werk bezichtigen. Op het komende festival presenteert ze een selectie van oude en nieuwe werken.

 

Workshop

Daarnaast biedt Annet jou de kans je creatieve talenten te ontdekken tijdens een creatieve schildercursus. In een kleine groep van maximaal zeven deelnemers gaan deelnemers van de workshop aan de slag met materialen. Allereerst staat de cursus in het teken van het oefenen met technieken. Daarna wordt aan de hand van een thema toegewerkt naar een eindopdracht. Oefeningen en eindresultaat kunnen cursisten laten zien in de tweejaarlijkse cursisten-expositie.

 

Annet Pool

Annet Pool heeft vanuit verschillende kunst- en interieuropleidingen een experimentele stijl ontwikkeld, waarin vorm, kleur en materiaal samenvallen. In haar schilderijen en ruimtelijk werk komen vaak mensfiguren of gezichten tevoorschijn. Annet is onder meer geïnspireerd door het grensverleggend werk van kunstenaar Leo Musch, van wie ze jarenlang les heeft gehad. Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshops en cursussen. Cursus schilderen, boetseren en ruimtelijke vormgeving.

 

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

 

Date

19 juni 2018

Category

Festival

Share