Artiesten gezocht voor festival 'Voorbij de grens' | De 4 Elementen
23544
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23544,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Artiesten gezocht voor festival ‘Voorbij de grens’

 

Op zaterdag 30 juni a.s. organiseren wij op Landgoed De 4 Elementen voor de tweede keer het muziek- en theaterfestival ‘Voorbij de grens’. Naast een hoge gezelligheidsfactor is het festival bedoeld om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vergroten.

Wij zoeken muzikanten en (straat)artiesten die graag bijdragen aan dit doel en verder dan de grens kijken.

Weet je mensen te raken, te vermaken, te inspireren of te laten lachen? Heb je een leuke workshop of ben je in het bezit van een ander talent? Neem dan voor 15 april a.s. contact op met De 4 Elementen via info@de4elementen.nl.

 

Het festival

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Het gaat erom dat je open staat voor een ander en ‘Voorbij de grens’ kijkt. Verbinding is het sleutelwoord!

 

In 2017 kwamen Groningers en Friezen samen en genoten van geschiedenis, muziek, theater en kunst met als doel voorbij de provinciegrens of voorbij hun persoonlijke grens te kijken. Esther Jagersma legde het festival vast op film. De Aftermovie van Muziek- & Theaterfestival Voorbij de grens is er het resultaat van. Kijk mee en beleef (nog weer) de gezellige sfeer van de eerste editie van Voorbij de grens!

 

Janny Reitsema van De 4 Elementen wil met dit festival de verbinding tussen Friesland en Groningen vergroten. Wonend in Lutjegast (Groningen) en werkend in Stroobos (Friesland)merkte ze dat er toch een afstand is tussen de provincies en haar inwoners. “Met dit festival willen we de samenwerking tussen beide provincies bevorderen, zowel tussen mensen als tussen bedrijven. Deze regio heeft zo veel te bieden, daarin kunnen we elkaar juist versterken.”

Date

7 februari 2018

Category

Festival

Share