Bouw van de Serre – Deel 4

De bouw van de serre is in volle gang. In de vorige video’s heb je kunnen zien hoe het fundament van de serre werd gelegd (Bouw van de Serre – Deel 1 en Bouw van de Serre  – Deel 2). In het laatste video (Bouw van de Serre – Deel 3) kon je een kijkje nemen in onze werkschuur, waar veel belangrijk voorwerk is gedaan. Of nu houtbewerking, van schuren tot en met schilderen of het lassen van stalen H-balken – ook in de werkschuur kon iedereen zijn persoonlijke bijdrage leveren aan de bouw van de nieuwe serre. Inmiddels staat de basis als een huis!

 

Volgende stap: het dak! En dat is nog een flinke klus. Gelukkig is het mooi weer en kan er buiten worden gewerkt. Er komt veel kijken bij de constructie van een dak. Goede maatvoering en precisiewerk zijn cruciaal, vervolgens kan de balklaag erop. Voor het opleggen van de dakplaat zijn veel handen nodig, geen probleem voor het team van De 4 Elementen.

Alles gebeurt via de zelfgebouwde steiger en bij alle werkzaamheden heeft de veiligheid van het team natuurlijk hoogste prioriteit!

 

 

Date

2 augustus 2017

Share
No Comments

Post a Comment