Cantare Trottoire op Festival 'Voorbij de Grens' | De 4 Elementen
23681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23681,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cantare Trottoire op Festival ‘Voorbij de Grens’

Het is bijna zover.. Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018! Inmiddels zijn bijna alle artiesten bekend gemaakt (klik hier voor het hele programma) en we kunnen wel stellen dat er veel diversiteit in het programma zit. Soul, Jazz, Pop, Rock, Funk, vrijwel elk genre komt aan bod. Dat de volgende act wéér van een ander kaliber is, hadden zelfs wij niet kunnen bedenken. Met trots presenteren we: Cantare Troittoire!

 

Cantare Trottoire

Cantare Trottoire is een straatliederenensemble in huiskamerformaat. Het is ontstaan vanuit een wens om meerstemmige volksliedjes uit alle wereldstreken lekker en los te zingen. Lekker en los? Jazeker: Ongekunsteld, direct, met plezier en humor, uitdagend, bewegend en bewogen, vanuit het hart en zo authentiek mogelijk.

 

Marijke Harsevoort en Trudy Vroom

Onder leiding van Marijke Harsevoort en begeleid door Trudy Vroom repeteert ensemble Cantante Troittoire op Piccardthof of in de huiskamer. Op het repertoire staat o.a. Proper Dianneke, Het beste van de Wijne, De Bruidsnacht, Sto mi e Milo, Ergen Deda en Benedetta, Heyamoli.

 

Een uniek ensemble dat straatliederen te gehore brengt als nooit tevoren. Meezingen en dansen mag.. Durf jij het aan?

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

19 juni 2018

Category

Festival

Share