Politieke partijen (CDA, PVDA, Christenunie) bezoeken De 4 Elementen

Woensdag 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Deelnemers van De 4 Elementen mogen hun stem uitbrengen in de Gemeente Achtkarspelen, maar wisten onlangs nog niet goed welke partij hun stem verdient. Om meer inzicht te krijgen in de verschillende partijen en hun standpunten kwamen de PVDA, de ChristenUnie en het CDA naar Landgoed De 4 Elementen om met de deelnemers te praten. 

 

CDA

Afgelopen woensdag was de beurt aan Piet Kuipers van het CDA. Piet volgt De 4 Elementen al jaren en is dan ook geen onbekend gezicht voor het team van De 4 Elementen. Vooral René (deelnemer) wilde weten waarom het zo belangrijk was om juist het op het CDA te stemmen. Dus kwam Piet tijdens de koffiepauze langs om meer te vertellen over de plannen van het CDA en alle vragen te beantwoorden.

 

Verbinding

Al snel kwam een overeenkomstige waarde aan bod. Piet heeft vooral gekozen voor het CDA omdat hij de verbindende factor binnen de partij erg belangrijk vindt. Verbinding is ook wat bij De 4 Elementen centraal staat. Alleen ga je immers sneller, maar samen kom je verder. Samen bouwen aan een samenleving waarin we elkaar helpen en om elkaar denken.

 

“In het groot dus, wat bij De 4 Elementen nu al gebeurt in het klein.”

 

Vraagstukken

Tijdens het gesprek stond wat het CDA voor Stroobos en De 4 Elementen kon betekenen centraal. Daarbij kwamen enkele vraagstukken aan bod op gebied van werk en leefbaarheid. Piet nam de tijd en gaf op alle vragen rustig antwoord. Na een kalm debat werd er afgesloten met een drankje en een groepsfoto.

 

Stemmen

Komende woensdag gaan de deelnemers samen op weg naar het stembureau. Het CDA, de PVDA en de ChristenUnie hebben de deelnemers voldoende kunnen informeren om een overwogen stem uit te brengen. We stellen het zeer op prijs dat de politieke partijen de tijd hebben genomen om ons landgoed te bezoeken en wensen ze veel succes.

 

 

Blijf op de hoogte via Social media!

Date

20 maart 2018

Category

Begeleid Wonen & Werken

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.