Diana Roos - Kunst en Muziek op Festival 'Voorbij de Grens' | De 4 Elementen
23682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23682,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Diana Roos – Muziek en Kunst op Festival ‘Voorbij de Grens’

Op Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018 geniet je de hele avond van een heerlijk buffet, een gezellige markt, workshops én een prachtig muzikaal programma. Van alle markten thuis dus, net als de naam die we deze week bekend maken. Met trots presenteren we: Diana Roos!

 

Diana Roos

Diana Roos is een veelzijdige vrouw. Tijdens het festival laat ze niet één, maar twee van haar talenten zien. Zo zal ze op de markt van het Festival haar schilderijen presteren. Bijzonder werken waarin poëzie en verstilling spreekt. Daarnaast zal ze aan het begin van de avond haar muzikale kant laten zien tijdens een intiem optreden. Klik hier voor meer informatie over de markt en de schilderijen van Diana Roos.

 

Muziek

Diana verenigt in haar zingen en gitaarspel de soul en de jazzsound. Ze heeft het vermogen om met haar warme stem, nummers vol gevoel neer te zetten. Tijdens Festival ‘Voorbij de Grens’ verzorgd ze een bijzonder optreden waarin onder meer geluiden van Wes Montgomery, van Halen en Ella Fitzgerald te horen zullen zijn. Iconen waaruit Diana niet alleen kracht maar ook inspiratie put. Een must-see voor Soul en Jazz liefhebbers!

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

 

 

Date

12 juni 2018

Category

Festival

Share