dUnk - KNALLEN op Festival 'Voorbij de Grens'! | De 4 Elementen
23691
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23691,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

dUnk – KNALLEN op Festival ‘Voorbij de Grens’!

Het eind komt in zicht.. De meeste namen zijn bekend! Op Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018 kun je gegarandeerd genieten van een prachtig muzikaal programma. De komende weken ronden we de line-up af met een aantal KNALLERS! Vandaag presenteren we met trots: dUnk!

 

dUnk

Weer of geen weer, dUnk maakt er een feestje van! Met hun eigentijdse pop is het lastig om stil te blijven staan. De band bestaat uit vier man: Anne Gerrit Bruinsma (Zang en Gitaar), Siep Dijkstra (Drums), Frits Weegenaar (Bas) en Frits Weegenaar (Gitaar Soundscapes Ben Feiertag).

 

Formatie

Na verschillende bezettingen (Siep en Nico speelden eerder in ‘The Last Dodo Dance Band’ en Anne Gerrit speelde 20 jaar met Siep in ‘Out of the blue’) werd het geluid van de band in 2012 definitief toen Ben zich bij de groep aansloot.

 

Festival ‘Voorbij de Grens’ 

Op Festival ‘Voorbij de Grens’ zal zanger Anne Gerrits Bruinsma samen met band-collega Frits Weegenaar een show geven. Samen nemen ze je mee op een reis om nooit te vergeten. Dat wil je toch niet missen?

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

12 juni 2018

Category

Festival

Share