Nieuwe Expositie: Frans Hage | De 4 Elementen
23930
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23930,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nieuwe Expositie: Frans Hage

In het D4E Centrum is vanaf maandag een nieuwe expositie te zien. Onder de naam AutoArt maakt Frans Hage prachtige schilderijen van auto’s en landschappen. Een kleine selectie werken siert nu de hal en het restaurant van De 4 Elementen.

 

Frans Hage

Frans Hage is een beeldend kunstenaar en docent. Hij verzorgt al vele jaren teken- en schildercursussen bij Stichting Welzijn Bedum en bij het Zonnehuis in Zuidhorn werkt hij met mensen met lichamelijke beperkingen.

 

AutoArt

Vanaf zijn jeugd heeft Frans Hage al belangstelling voor auto’s. In 1975 kocht hij samen met zijn moeder een rode Fiat 128 Berlinetta 3p en die auto is altijd zijn favoriet gebleven.

 

Rond 2000 is de kunstenaar begonnen met het tekenen en schilderen van oldtimers uit liefde voor de vormgeving van auto’s en de fascinatie voor het mysterie van de snelheid.

 

Zijn geschilderde oldtimers met als achtergrond een oud café, een molen of een oude smederij laten de toeschouwer door verschillende tijden heen kijken. Het zijn prachtige schilderijen. Steeds meer autoliefhebbers laten hun kostbare bezit door Frans Hage portretteren.

 

De expositie

De expositie is vanaf maandag 1 november 2018 tot eind januari 2019 te bewonderen bij De 4 Elementen (Gratis toegang). De 4 Elementen – Groningerstreek 34, 9871PG Stroobos

 

Klik hier voor meer informatie over Frans Hage

Date

20 november 2018

Category

D4E Centrum

Share