Festival Update: Kunstprogramma

 

Tijdens het festival Voorbij de grens is er naast muziek en theater ook aandacht voor kunst! Kunstenaars Annet Pool en Alida van der Hoek zullen tijdens dit grensoverschrijdende festival bijzondere workshops geven. Diegene die liever kijken dan maken kunnen genieten van een exclusieve tentoonstelling van Annet Pool.

 

Annet Pool

Workshop en expositie

Annet Pool heeft vanuit verschillende kunst- en interieuropleidingen een experimentele stijl ontwikkeld, waarin vorm, kleur en materiaal samenvallen. In haar schilderijen en ruimtelijk werk komen vaak mensfiguren of gezichten tevoorschijn. Annet is onder meer geïnspireerd door het grensverleggend werk van kunstenaar Leo Musch, van wie ze jarenlang les heeft gehad.

Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshops en cursussen. Cursus schilderen, boetseren en ruimtelijke vormgeving.

In een kleine groep van maximaal zeven deelnemers gaan de cursisten aan de slag met materialen en technieken.  Allereerst staat de cursus in het teken van het oefenen met technieken. Daarna wordt aan de hand van een thema toegewerkt naar een eindopdracht. Oefeningen en eindresultaat kunnen cursisten laten zien in de tweejaarlijkse cursistenexpositie.

Op Kunsterf Warempel  verzorgen Annet en Wim creatieve vakantie’s, tijdens deze dagen of dag kun je schilderen, boetseren of ruimtelijk vormgeven.

Daarnaast doet Annet samen met Wim Huiting regelmatig kunstprojecten op locatie.

 

Alida van der Hoek

Workshop

Alida van der Hoek is werkzaam in de maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast volgt zij een opleiding Holistisch Energetisch Therapeut die ze volgend jaar af gaat ronden.
Op dit moment is Alida bezig met het opzetten van haar eigen praktijk. Met behulp van encaustic art wil zij mensen helpen om in hun eigen kracht te komen, aan de hand van kaartlegging en numerologie geeft Alida meer inzicht in persoonlijke ontwikkeling. Kortom: uitdagingen (h)erkennen en mogelijkheden ontdekken die verder kunnen helpen om meer in je kracht te komen.
Durf jij in beweging te komen en grenzen te verleggen op zoek naar meer verbinding met jezelf?

Date

27 juli 2017

Category

Begeleid Wonen & Werken, Camping/Haven, D4E Centrum

Share
No Comments

Post a Comment