Begeleider Frank verteld over dagbesteding in de groenvoorziening
23293
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23293,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Frank in the picture

Frank Vening werkt als begeleider bij De 4 Elementen in de groenvoorziening. Gras maaien, snoeien, bloembollen planten. Met zijn team zorgt hij ervoor dat Landgoed De 4 Elementen het hele jaar goed onderhouden wordt.

 

Bij De 4 Elementen stimuleren we de jongvolwassenen in het Begeleid Wonen en Werken Traject hun talent te ontdekken en hieraan te werken. Dit doen we door samen met hen de camping, de passantenhaven en het restaurant te runnen. Door te werken in de horeca, groenvoorziening, bouw, houtbewerking, recreatie & toerisme komen ze er achter wat hen goed ligt. Onze begeleiders, met veelal jarenlange werkervaring in één van deze specifieke vakgebieden, gaan met de jongvolwassenen aan de slag om dat talent verder te ontwikkelen. Volledig meewerken binnen het team en positieve feedback zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Hierdoor zien we de deelnemers van ons Begeleid Wonen en Werken Traject niet alleen groeien in hun vakgebied, ook hun zelfvertrouwen en het zelfstandig werken gaan met sprongen vooruit.

 

Lees meer over het Begeleid Wonen en Werken Traject. Vanaf januari 2018 hebben wij weer beschikbare woonplaatsen.

 

Date

21 december 2017

Category

Begeleid Wonen & Werken

Share