GSV Let's Move - Bekijk de Line-Up van Festival 'Voorbij de Grens'
23640
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23640,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

GSV Let’s Move – Een bijzondere Acro-Turn act op Festival ‘Voorbij de Grens’

Naast muziek staan er op Theater- en Muziek festival ‘Voorbij de Grens’ ook tal van andere acts op het programma. Zo ook GSV Let’s Move, een actieve acro-turnvereniging die als enige act ook op de 1e editie van Festival ‘Voorbij de Grens’ te zien was.

 

GSV Let’s Move

GSV Let’s Move is een actieve vereniging, gevestigd in Grootegast en Lutjegast. De vereniging telt ruim honderd ledenen is ontstaan door een fusie van CGV Turnlust Lutjegast en P & G Grootegast.

 

Activiteiten binnen de vereniging

GSV Let’s Move biedt verschillende activiteiten aan. Dans en turnlessen voor meisjes en jongens, peuter- en kleuter gym en sportfit 45+/55+. Deze lessen worden voornamelijk gegeven door Ina Manakane-Vegelin. Binnen de vereniging zit ook een jeugdbestuur. Deze bestaat uit jeugdleden.

 

GSV Let’s Move tijdens Festival ‘Voorbij de Grens’

Naast de hoofdacts op het podium zijn er tal van activiteiten en acts op het landgoed zelf te zien. Op deze manier konden bezoekers tijdens de 1e editie van Festival ‘Voorbij de Grens’ van dichtbij zien hoe lenig de leden van GSV Let’s Move waren. Hun act vormde een combinatie van acrobatiek, turnen en comedie die moeilijk in woorden is uit te leggen. We kijken enorm uit naar de act van dit jaar!

 

Het gratis festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Het gaat erom dat je open staat voor een ander en ‘Voorbij de grens’ kijkt. Verbinding is het sleutelwoord. Jij komt toch ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk voor meer informatie over Muziek en Theater Festival ‘Voorbij de Grens’ op onze website

Date

22 mei 2018

Category

Festival

Share