Jessica en Paulo nodigen JOU uit voor Festival 'Voorbij de Grens'
23654
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23654,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Jessica en Paulo nodigen je uit voor Festival ‘Voorbij de Grens’

30 Juni 2018 vindt de 2e editie van Muziek- en Theater Festival ‘Voorbij de Grens’ plaats op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos (Friesland). Gedurende de dag kunnen bezoekers van het gratis festival genieten van muziek, cabaret, theater, workshops, acts, producten, eten en drinken en meer. Maar wat is nu eigenlijk de reden en het succes achter Festival ‘Voorbij de Grens’? 

Jessica en Paulo (Deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject van De 4 Elementen) hebben beide geholpen op de 1e editie van het Festival dat gehouden werd in Augustus 2017. In dit korte interview vertellen ze wat het doel van het Festival is, wat er allemaal te doen is en wat hun bijdrage was aan de 1e editie van Festival ‘Voorbij de Grens’.

 

“Het komende Festival wordt heel leuk. Dus kom erbij, allemaal! Het wordt vast heel gezellig en lekker weer!”

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook en/of klik hier voor meer informatie over het Festival. 

 

Note: Ben je op zoek naar een accommodatie voor, tijdens of na het festival? Camping De 4 Elementen heet u van harte welkom.

Date

29 april 2018

Category

Festival

Share