Kookworkshop verzorgd door Student Voeding en Diëtetiek | De 4 Elementen
23557
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23557,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kookworkshop verzorgd door Student Voeding en Diëtetiek

Hoe ontwikkel je een gezond eetpatroon? Jorien de Jong​ studeert Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool Groningen​. Zij geeft regelmatig een kookworkshop aan de deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject bij De 4 Elementen. In dit filmpje zie je hoe Jessica en Diego zelf sushi leren maken en hoe Jorien haar kennis kan toepassen in de praktijk.

 

Kookworkshop

Doel van deze workshop is het gezond en bewust leren koken. Voor haar stage leert Jorien deelnemers van De 4 Elementen hoe ze een gezonder eetpatroon kunnen ontwikkelen. Dalbéma Wildeboer, Begeleider én leerling Zelfstandig Werkend Kok van het Alfa-college gaf hen hierbij advies en assistentie.Eén van de mooie voorbeelden van het nieuwe leren bij De 4 Elementen. We leren met en van elkaar en laten alle niveaus los. Op deze manier combineren wij bij De 4 Elementen verschillende opleidingen met elkaar in de praktijk. Hierdoor ontstaan er verrassende samenwerkingen en soms gekke recepten. Heb je ooit sushi stampot andijvie gehad? Echt een aanrader!

 

De 4 Elementen ziet een meerwaarde in de samenwerking met studenten en scholen. Binnen De 4 Elementen ontstaan er regelmatig innovatieve projecten. Lees hier meer over onze samenwerkingsverbanden. 

 

Date

7 maart 2018

Share