Madame Judy speelt op Festival 'Voorbij de Grens' | De 4 Elementen
23685
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23685,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Singer Songwriter Duo Madame Judy op Festival ‘Voorbij de Grens’

Over minder dan drie week is het al zover: Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018. De afgelopen weken zijn er verschillende namen bekend gemaakt, zoals de lokale helden Gert Sennema en Westkantstad en Jankobus Seunnenga. Maar we zijn er nog niet! Naast de grote namen uit het Noorden is er op het podium ook ruimte voor minder bekend talent, zoals het bijzondere duo van deze week. Met trots presenteren we: Madame Judy!

 

Madame Judy

Madame Judy is een Singer-Songwriters duo uit Amsterdam. Het duo bestaat uit Heike Staudacher (zanger, gitarist en liedjesschrijver) en Charlotte Vavourakis (violoncelliste, Achtergrondzangeres). In 2016 kwam het duo bij elkaar, toen een vriend hen vroeg samen op te treden tijdens een evenement. Ze kozen ervoor simpele country nummers ter gehore te brengen. Een zacht, prachtig geluid waar ze het publiek nog altijd mee stil krijgt.

 

Sindsdien schrijft en speelt Madame Judy haar eigen nummers. Pure, vertellende nummers met een randje country. Een must-see voor Singer-Songwriter liefhebbers!

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

12 juni 2018

Category

Festival

Share