Lokale/Artistieke Markt op Festival 'Voorbij de Grens' | De 4 Elementen
23672
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23672,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lokale/Artistiek Markt op Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018

Met alle headliners van de afgelopen weken lijkt het haast alsof Festival ‘Voorbij de Grens’ alleen bestaat uit een prachtig muzikaal programma.. Maar niets is minder waar! Naast (muzikale) acts kunnen bezoekers tevens genieten van workshops, een heerlijk buffet én struinen over de lokale/artistiek markt.

 

De markt is te vinden op het festivalterrein en is even gevarieerd als het muzikale aanbod. Kunst, cadeautjes, oliën, lokale producten, noem maar op! Op de markt vind je onder meer..

 

Crystal Cave 

Thoughtful gifts for the body, mind and soul. Handgemaakte, proefdiervrije en veganistische producten zeepjes en kaarsen.

Meer informatie

 

 

Diana Roos

Schilderijen

Meer informatie

 

Hendrika Aalders

Essentiële oliën

 

 

Janneke Dijkstra

Kransen, bloemstukjes en kadootjes

Meer informatie

 

 

 

Annet Pool

Schilderijen

Meer informatie

 

Frans Hage

Schilderijen

www.franshage.nl

 

 

LET OP: Wil je jouw producten ook verkopen op Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018? Neem dan nu contact op. Deelname is gratis.

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

12 juni 2018

Category

Festival

Share