Nathalie en Hester spelen op Festival 'Voorbij de Grens' | De 4 Elementen
23708
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23708,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nathalie & Hester spelen op Festival ‘Voorbij de Grens’

Het programma voor Festival ‘Voorbij de Grens’ was in no time gevuld. Talent is nooit ver weg, dat bleek ook nu weer. Maar dat we ook in ons midden een muzikaal talent hadden, dat wisten we niet! Met trots presenteren we de muzikale act van onze eigen Nathalie, én Hester!

 

Nathalie en De 4 Elementen

Nathalie kwam twee jaar geleden ons team versterken als stagiaire voor de opleiding Facilitair medewerker. De samenwerking verliep zo goed, dat het met een jaar verlengt werd. Komende maand rond ze haar opleiding af, waarmee haar stageverband bij De 4 Elementen ook verloopt. Nathalie is van plan dit hoofdstuk in haar leven met een KNAL af te sluiten. En hoe kun je dat beter doen dan met een feestje?

 

Optreden

Toen we voor Festival ‘Voorbij de Grens’ muzikanten zochten, meldde ze zich aan. Na twee jaar piano spelen op haar kamertje leek het haar fantastisch om eens voor een groot publiek op te treden. Samen met Hester, een vriendin van de middelbare school, stelde ze een muzikale act samen.

 

Nathalie en Hester

Het meest mysterieuze optreden, daar hebben Nathalie en Hester voor gezorgd. Rustige, bekende nummers.. Meer willen ze niet loslaten over de act. Een combinatie van piano en zang, maar dan op eigen, creatieve manier. Het beloofd een prachtig optreden te worden, waarin Nathalie en Hester ons meenemen naar oase van rust binnen de hectiek van het festival. Ons team is in ieder geval erg benieuwd!

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

 

Date

19 juni 2018

Category

Festival

Share