Netwerkbijeenkomst van het Westerkwartier
23549
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23549,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Netwerkbijeenkomst van het Westerkwartier

Netwerkbijeenkomst van het Westerkwartier

STROOBOS – Vijftien ondernemers uit het Westerkwartier zijn afgelopen dinsdag op het landgoed van De 4 Elementen samen gekomen voor een netwerkbijeenkomst.

 

De ondernemers  hebben zich verenigd om meer over elkaars bedrijven te weten te komen. Iedereen kreeg de kans om het verhaal te vertellen over zijn of haar bedrijf. Ondernemer Egge Siegers uit Sebaldeburen nam zijn passie als aanleiding en professionaliseerde zich als personal coach. ,,Het is altijd al een droom van mij geweest om ondernemer te worden, ik ben er als het ware ingerold. We zijn begonnen als theatergroepje, maar dat werd groter dan ik dacht. Daarom ben ik verder gegaan als ondernemer”, aldus Siegers.

 

Rondleiding

De ochtend werd vervolgd met een rondleiding over het landgoed. Terug in de glazen serre werden gedachtes, toekomstplannen en visitekaartjes uitgewisseld. De bijeenkomst bij De 4 Elementen heeft ondernemers uit de regio dichter bij elkaar gebracht.

 

De 4 Elementen begeleidt jongvolwassenen met een hulpvraag. Dit doen we doordat de deelnemers wonen en werken op het landgoed. zij krijgen daar goede begeleiding bijWe zoeken regelmatig de samenwerking op met ondernemers uit de omgeving.

 

Link naar artikel: http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/53047/netwerkbijeenkomst-het-westerkwartier/

Date

23 februari 2018

Share