Nieuwsbrief De 4 Elementen - December | De 4 Elementen
23959
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23959,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nieuwsbrief De 4 Elementen – December

Op Landgoed De 4 Elementen staat de tijd nooit stil. Hoog tijd om eens terug te kijken op het afgelopen half jaar.

 

We mochten genieten van een prachtige zomer waarin we ons jaarlijkse festival ‘Voorbij de Grens’ met elkaar organiseerden; We genoten van de vele gasten op ons landgoed, de volle camping én de media aandacht die we daardoor kregen; We werkten hard verder aan onze lounge, het landgoed en het D4E Centrum; En er gebeurde zoveel meer op en rondom ons landgoed.

 

Maar ook binnen ons team is er veel gebeurd. Van onze gezamenlijke vakantie tot de intocht van sinterklaas, iedere maand stond er wel iets leuks op het programma. We namen afscheid van een aantal geliefde teamleden, zoals Jesse en Dalbéma, die na een lange periode (stage lopen en werken) aan een andere uitdaging zijn begonnen. Maar ook mochten we nieuwe leden verwelkomen, fijne collega’s die ons team versterken.

 

Al met al een roerig half jaar waarin we veel fijne dingen hebben mogen beleven. In deze nieuwsbrief lees je een beknopte samenvatting van al deze activiteiten, maar ook kijken we vooruit naar het komende jaar. Een jaar waarin we wederom aan onze doelen blijven werken, waarin er leuke activiteiten op het programma staan én een jaar waarin alle mogelijkheden open staan.

 

Lees je mee?

 

 

 

Date

6 december 2018

Category

Begeleid Wonen & Werken

Share