René verzorgt openingsact Festival 'Voorbij de Grens'
23726
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23726,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

‘Gewoon René’ opent Festival ‘Voorbij de Grens’..

Festival ‘Voorbij de Grens’ 2018 beloofd een feestje te worden! Een goed begin is het halve werk, dus waarom niet beginnen met een van onze eigen feestbeesten? De openingsact van Festival ‘Voorbij de Grens’ wordt gedaan door niemand minder dan onze eigen ‘Gewoon René’!

 

René

René woont en werkt op Landgoed De 4 Elementen. Onlangs ontdekte hij zijn passie voor zingen. Sindsdien oefent hij fanatiek. Eerst vooral onder de douche, maar inmiddels steeds vaker op een echt podium. Het enthousiasme in zijn optredens tovert elke keer weer een lach op je gezicht.

 

Nederlandstalige muziek

Als liefhebber van Nederlandstalige muziek en smartlappen was het voor Gewoon René niet lastig om een genre te vinden. Het kiezen van de nummers was meer een uitdaging. Er zijn zoveel fantastische hits om uit te kiezen.

 

Optreden Festival ‘Voorbij de Grens’

René (als zanger bekend als ‘Gewoon René’) is tijdens Festival ‘Voorbij de Grens’ verantwoordelijk voor de openingsact. Het repertoire op 30 juni bestaat uit meezingers. Echte feestnummers. We wilden er immers een feestje van maken? Nu, daar zorgt ‘Gewoon René’ wel voor. Mis het niet: Zaterdag 30 juni 2018 – 15:30 – 23:00 uur.

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

26 juni 2018

Category

Festival

Share