Camping & Passantenhaven – een impressie

…and action! Enige tijd geleden hebben Arjen Heidstra (ROC Friese Poort¬†Mediavormgeving) en Idse Westra (NHL Hogeschool Communicatie & Multimediadesign) opnames gemaakt van ons landgoed. In het kader van hun stage bij leerbedrijf NOFCOM maakten zij een impressie van het landgoed doormiddel van een promofilm. Wat een leuke stageopdracht, wij zijn trots op het resultaat!

 

De 4 Elementen bevindt zich op de grens van Groningen en Friesland, in het tweelingdorp Stroobos-Gerkesklooster. Het landgoed biedt fantastische lig- en (rolstoelvriendelijke) kampeerplaatsen met vrij uitzicht over de plezier- en beroepsvaart en de prachtige omgeving van Stroobos.

 

Door de centrale ligging is Stroobos een fijne standplaats voor uitstapjes naar Schiermonnikoog, Ameland en het Lauwersmeergebied. De plaatsen Leeuwarden, Groningen, Lauwersoog en Dokkum zijn tevens makkelijk bereikbaar.

 

In het D4E Centrum, gelegen op het landgoed, vindt u een kleine supermarkt, Restaurant La Terra, (kap) Salon Ardor en een wasserette. Tevens is er de mogelijkheid fietsen te huren. Het landgoed is ideaal voor vissers. In het Prinses Margrietkanaal/Van Starkenborghkanaal rondom het landgoed vindt u vrijwel elke zoetwatervis.

Bekijk onze faciliteiten

Faciliteiten

 

Blijf op de hoogte via Social media!

Date

14 augustus 2017

Share
No Comments

Post a Comment