Nieuwe artiest op Festival 'Voorbij de Grens': Tom Rahajaan | De 4 Elementen
23595
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23595,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nieuwe artiest bekend op Festival ‘Voorbij De Grens’

30 Juni 2018 vindt de tweede editie van Festival ‘Voorbij de Grens’ plaats op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Tijdens dit gratis festival vieren we de verbinding tussen de twee Noordelijke provincies van Nederland: Groningen en Friesland. Bezoekers kunnen genieten van muziek, workshops, performances en meer. Elke week zetten we één van de acts in het zonnetje. Deze week presenteren we met trots: Tom Rahajaan

 

Tom Rahajaan

Tom Rahajaan is een bijzonder en veelzijdig muzikant. Hij zingt en bespeelt diverse instrumenten, waaronder mondharmonica, gitaar en piano. In zijn muziek wordt hij geïnspireerd door zijn Molukse achtergrond. Geluiden waar hij in het verleden naam mee heeft gemaakt in diverse Molukse bands, waaronder Yasofolamo-Moar.

 

SAN – Sing Ada Naam

Tegenwoordig is Rahajaan leadzanger van de succesvolle Molukse band “SAN” Sing Ada Naam, wat band zonder naam betekent. Naast de band heeft Tom ook zijn eigen gospelgroep “Tom and Friends” en is hij muzikaal begeleider van Djodjie C.A.Rinsampessy. Tijdens het festival zal Tom Rahajaan een privé optreden geven waarin we op intieme en pure wijze kennis mogen maken met zijn bijzondere geluid en talent.

 

Festival ‘Voorbij de Grens’

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Lijkt het je leuk om jouw performance of workshop te geven aan de bezoekers van ons festival? Neem dan voor 15 april contact op met De 4 Elementen via ons contactformulier.

Date

10 april 2018

Category

Festival

Share