Eerste Artiest 'Festival Voorbij de Grens' Bekend: Room 2 Roam | De 4 Elementen
23583
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23583,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Festival ‘Voorbij de Grens’ maakt eerste artiest bekend

Na het succes van vorig jaar vindt 30 Juni 2018 de tweede editie van Festival ‘Voorbij de Grens’ plaats op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Tijdens dit gratis festival vieren we de verbinding tussen de Noordelijke provincies van Nederland: Groningen en Friesland. Bezoekers kunnen genieten van muziek, workshops, performances en meer. Inmiddels begint de Line-Up vorm te krijgen en na lang wachten mogen we vandaag de eerste artiest bekend maken. Met trots presenteren we: Room 2 Roam!

 

Room 2 Roam

Room 2 Roam betekent zoiets als ruimte om te zwerven/reizen. Voor leden van de band is dit de uitgelezen mogelijkheid om zich uit te leven in muziek en lol te beleven in samen spelen en optreden.

 

De band bestaat al een aantal jaren en heeft een behoorlijk aantal succesvolle optredens achter de rug. In de loop der tijd is de samenstelling een paar keer veranderd, maar de vaste kern van de band is altijd blijven bestaan, evenals het enthousiasme van de bandleden.

 

Bezetting

De bezetting bestaat uit: Richard, Gerhard, Rick en Ben. Stuk voor stuk bijzondere, getalenteerde muzikanten die met veel enthousiasme een show weggeven. De band heeft een breed repertoire en speelt met veel energie pop en rock covers van 1970 tot nu. Dit enthousiasme straalt ook uit naar het publiek. Stil blijven staan bij een Room 2 Roam optreden zal je niet gauw lukken.

 

De band speelt in cafés, zalen, feesttenten en huiskamers, en zal 30 juni 2018 schitteren op het podium van Festival ‘Voorbij de Grens’ in Stroobos. Meer informatie over Room 2 Roam vind je op hun website.

 

Festival ‘Voorbij de Grens’

Het gratis festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Het gaat erom dat je open staat voor een ander en ‘Voorbij de grens’ kijkt. Verbinding is het sleutelwoord. Jij komt toch ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Lijkt het je leuk om jouw performance of workshop te geven aan de bezoekers van ons festival? Neem dan voor 15 april contact op met De 4 Elementen via ons contactformulier.

Date

28 maart 2018

Category

Festival

Share