De 4 Elementen op SBS6!
22709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22709,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De 4 Elementen op SBS6!

Zaterdag 4 en zondag 5 februari was De 4 Elementen te zien in het televisieprogramma Samen Sterk op SBS6. In het programma vertellen Janny Reitsema, Berdine Buma en Samir Salem meer over het Begeleid Wonen en Werken Traject en de werkcultuur op het landgoed.

 

Het item neemt je mee over het landgoed en geeft een kijkje in het D4E Centrum. Hierin wordt duidelijk hoe groot de rol van de deelnemers is in de verschillende bedrijfsonderdelen van De 4 Elementen. We praten openhartig met een van onze deelnemers, die meer vertelt over haar ervaring met de arbeidsmarkt en het pad dat ze bewandelt bij De 4 Elementen. Ook krijgt de kijker een beeld van hoe, onder professionele begeleiding, deelnemers werken op Landgoed De 4 Elementen.

 

Er zijn veel instanties die zorg en hulpverlening bieden in Nederland. Belangrijk is dat mensen met een hulpvraag (een vorm van) ondersteuning vinden die bij hun past. Bij De 4 Elementen ligt de nadruk op ontwikkeling.We streven naar een maatschappij waarin iedereen kan participeren. In de praktijk richten we ons niet alleen op de ontwikkeling van onze deelnemers, maar ook op een verandering in de vooroordelen over ‘mensen met afstand tot de arbeidsmarkt’. Met onze bedrijven (Camping en Passantenhaven De 4 Elementen, Restaurant La Terra, Vitamarkt en Salon Ardor) bieden we een pilot/voorbeeld voor andere organisaties in de zorg. Meer informatie..

 

Ook interessant:
‘De 4 Elementen in Samen Sterk, waarom?’

 

‘Het ontstaan van De 4 Elementen’

Date

6 februari 2017

Category

Begeleid Wonen & Werken, D4E Centrum

Share