(Afstudeer)stage marketing/toerisme op de grens van Groningen en Friesland

 

De 4 Elementen zoekt een stagiair marketing. De 4 Elementen ondersteunt (jong)volwassenen met een hulpvraag bij wonen en werken in het Begeleid Wonen en Werken Traject. Landgoed De 4 Elementen in Stroobos is in samenwerking met deelnemers van het traject opgebouwd. Op het landgoed zijn een camping en een passantenhaven gevestigd. Ook deze worden gerund samen met het hele team van De 4 Elementen.

 

Stagiair marketing

Als stagiair marketing onderzoek je hoe wij het Landgoed De 4 Elementen beter op de kaart kunnen zetten. Hiervoor doe je bijvoorbeeld onderzoek naar de omgeving en relevante doelgroepen. Verder kijk je kritisch naar de huidige marketing middelen en kanalen en bedenk je originele acties die het voor de bezoeker aantrekkelijk maken om terug te keren naar het landgoed. Wij zoeken iemand die niet bang is om zelf initiatief te nemen, zelfstandig kan werken en ons met eigen ideeën verrast.

 

Volg jij een relevante MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld op gebied van toerisme of marketing/communicatie, en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Sta je open voor je medemens, ben je leergierig en bereid je handen flink uit de mouwen te steken? Dan is de dynamische werkomgeving van De 4 Elementen wellicht iets voor jou!

 

Interesse? Neem contact met ons op via luisa@de4elementen.nl. Graag je CV meesturen en aangeven waarom je juist bij ons stage wilt lopen. Noem in je bericht ook wat de omvang van je stage moet zijn (aantal maanden, dagen per week, etc). Vragen of andere ideeën over de invulling van jouw stage? Bel 0512 – 712400.

 

www.de4elementen.nl

 

De 4 Elementen ondersteunt (jong)volwassenen met een hulpvraag.

De kernwaarden van De 4 Elementen zijn:

 

-Ieder mens is uniek

-Groei en ontwikkeling naar vermogen

-Gelijkwaardigheid en respect

 

Met deze waarden als uitgangspunt zijn wij regelmatig op zoek naar uitbreiding van ons team. Dit uit zich in de vorm van banen, werkervaringsplaatsen, stageplekken en re-integratieplaatsen.

Date

18 december 2017

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.