De Sterrenfabriek zingt op Festival 'Voorbij de Grens' 2018
23629
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23629,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De Sterrenfabriek zingt op Festival ‘Voorbij de Grens’

Iedere week presenteren we één van de acts die te zien zijn op Festival ‘Voorbij de Grens’ dat 30 juni 2018 wordt gehouden op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Op het Landgoed staat ontwikkeling van eigen kracht en talent centraal. We zijn dan ook heel enthousiast over de volgende act, dat het resultaat is van een prachtig project waarbij talentontwikkeling tevens het sleutelwoord is. Met trots presenteren wij: De Sterrenfabriek!

 

Stichting Sterrenfabriek

Stichting Sterrenfabriek is opgericht door Frank dos Santos en Jas Petersen. Zij maken, samen met kinderen, muziek op scholen en stichtingen. Jan en Frank delen dezelfde passie voor muziek en wilden talent de ruimte geven. Hieruit ontstond het idee om kinderen en jongeren, die de droom hebben om superster te worden, een plek te bieden.


Sterrenfabriek Sessie

Onder begeleiding laat stichting Sterrenfabriek de kinderen en jongeren binnen een veilige omgeving werken aan hun vocale talentontwikkeling. Iedere week is er een Sterrenfabriek sessie, waarin kinderen de sterren van de hemel zingen. Een professioneel team van vakdocenten is er om de kinderen te ondersteunen.

 

Jong Talent van Friese bodem

Tijdens Muziek- en Theater Festival ‘Voorbij de Grens’ mogen we kennis maken met al het jonge talent van Friese bodem. De Sterrenfabriek zal een uniek en bijzonder optreden verzorgen waar we nog lang over mogen na praten.

 

Meer informatie over De Sterrenfabriek vind je hier.

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Meer informatie over het Festival vind je hier.

Date

8 mei 2018

Category

Festival

Share