Workshop van Stoflab op Festival 'Voorbij de Grens'
23693
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23693,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Workshop van StofLab op Festival ‘Voorbij de Grens’

Op Festival ‘Voorbij de Grens’ verbinden we Groningen en Friesland met een prachtig muzikaal programma. Maar dat is niet alles. Bezoekers kunnen tevens genieten van een heerlijk buffet, acts, een lokale/artistieke markt en workshops. Lijkt het je leuk om samen met andere Crea Bea’s iets bijzonders te maken? Dan is de workshop van StofLab onder leiding van Elisabeth van Harten iets voor jou!

 

StofLab

StofLab is een atelier van 60 m2  in Groningen, gelegen aan zwembad de Papiermolen. In het lab wordt geëxperimenteerd en geknutseld met voornamelijk textiel. Je kunt er kleding ontwerpen en maken, maar ook kun je aan de slag met het maken van accessoires, meubels, lampen en schilderijen. Daarnaast organiseert StofLab gezellige, creatieve workshops die uitermate geschikt zijn voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en andere feestjes.

 

Workshop op het Festival

Speciaal voor Festival ‘Voorbij de Grens’ heeft StofLab een workshop samengesteld. Deelnemers maken onder leiding van Elisabeth van Harten (oprichtster van StofLab) een kleine souvenir van textiel. Wat dat precies is, zie je op het festival zelf.

 

Deelname is gratis, dus schroom niet je aan te melden! Zeker zijn van een plek aan de tafel van Elisabeth? Geef je dan nu vast op door een mailtje te sturen naar marjolein@de4elementen.nl

 

Wil je meer weten over StofLab? Kijk dan op de website.

 

Het festival ‘Voorbij de grens’ zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Groningers, Friezen, camping- en havengasten, mensen – jong & oud- uit de omgeving of van verder weg. Verbinding is het sleutelwoord. Kom je ook? Laat het ons weten via Facebook.

 

Kijk hier voor het hele programma van Festival ‘Voorbij de Grens’ op 30 Juni 2018.

Date

12 juni 2018

Category

Festival

Share