Netwerkbijeenkomst - Wat is de rol van Tiny Houses in Toerisme en Zorg? | De 4 Elementen
23729
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23729,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Netwerkbijeenkomst: De rol van Tiny Houses in Toerisme en Zorg

Donderdag 21 Juni jongstleden kwamen docenten, studenten en ondernemers bijeen tijdens de netwerkbijeenkomst Toerisme, Hospitality en healthy ageing bij De 4 Elementen in Stroobos.

 

Tiny Houses in zorg en toerisme

Tijdens de bijeenkomst werden ideeën uitgewisseld over de rol van Tiny Houses in de zorg en toerisme. De bijeenkomst werd georganiseerd door Bate Boschma (docent Bouwkunde Hanzehogeschool), naar aanleiding van twee onderzoeken op dit gebied welke zijn afgelegd door twee projectgroepen van de Hanzehogeschool Groningen.

 

Sprekers

‘Huisvesten voor toerisme’ en ‘De rol van healthy ageing in gezond ouder worden’ waren enkele van de vraagstukken die aan bod kwamen. De studenten presenteerden de bevindingen van hun onderzoek. Diverse sprekers wierpen vervolgens vanuit hun discipline licht op de zaak. Enkele sprekers tijdens de middag: Silvester Adema (Adema Architecten), Alexander Grit (Lector Hanzehogeschool) en Janny Reitsema (Eigenaar De 4 Elementen).

 

Afsluiting

De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel. Uit de gesprekken die daar ontstonden bleek hoe goed de combinatie van studenten, docenten en ondernemers is. Oplossend denken vanuit verschillende achtergronden en disciplines. We kijken terug op een inspirerende middag.

 

Lectoraat Duurzame Innovaties in de regionale kenniseconomie

Note: B. Boschma organiseerde netwerkbijeenkomst vanuit het Lectoraat Duurzame Innovaties in de regionale kenniseconomie waaraan het Alfa College, NHL/Stenden en de Hanzehogeschool verbonden zijn. Meer informatie hierover vind je hier.

 

Date

26 juni 2018

Category

D4E Centrum, ReCoMa-Lab

Share