Rondleiding en Koffie: Vrouwen van Doe en No | De 4 Elementen
23842
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23842,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Rondleiding en koffie: Vrouwen van Doe en No

De ‘Vrouwen van Doe en No’ uit Augustinusga waren vanmiddag te gast bij De 4 Elementen. Het vrolijke gezelschap praatte bij onder het genot van een kop koffie en wat lekkers en kregen een rondleiding van Janny Reitsema (eigenaar) over Landgoed De 4 Elementen.

 

Vrouwen van Doe en No

De dames van Doe en No gaan één keer per maand samen op stap. De ene keer op de fiets, de andere keer iets leuks doen in de omgeving. Een keer per jaar worden de tassen gepakt en maken ze samen een reisje. Allemaal houden ze van fietsen.  

 

Fietstocht

Vandaag stond er ook een fietstocht op het programma maar het weer stond er niet naar. De regen viel met bakken uit de hemel. Maar het uitje stond gepland (een bezoek aan De 4 Elementen) en zoiets leuks laat je natuurlijk niet zomaar aan je neus voorbij gaan.

 

‘Dan maar met de auto’. Op het nippertje waren de dames binnen en barstte de bui weer los. Ze zochten een plekje in het D4E Centrum waar ze een lekker plekje opzochten. ‘Een heerlijk herfstgevoel; het geluid van de tikkende regen, lieve vriendinnen en een heerlijke kop warme koffie.’

 

Zorgconcept

Amy en Wilma, stagiaires van De 4 Elementen, verzorgden allerlei heerlijke lekkernijen, van bananenbrood tot warme hapjes. De dames genoten. Janny Reitsema, eigenaar van De 4 Elementen gaf de dames een rondleiding door het D4E Centrum en het terrein. Paulo (deelnemer) vertelde in de werkschuur waar hij mee bezig was en zo werd het zorgconcept steeds duidelijker.

 

‘Toen ze voorstelden om hier naartoe te gaan zei ik nog, daarheen? Daar is toch niks! Maar wat is het hier prachtig!’ bekende een van de vriendinnen. Zo vernieuwend zo dichtbij, dat verwacht je niet!

 

Toen het tijd was om naar huis te gaan waren de dames nog lang niet uitgepraat. Gelukkig is er volgende maand weer een uitje. Altijd gezellig.

 

Lieve ‘Vrouwen van Doe en No’, ontzettend leuk dat jullie er waren. Jullie zijn van harte welkom om nog eens langs te komen.

Date

2 oktober 2018

Category

D4E Centrum

Share