Wietses passie voor poëzie | De 4 Elementen
23203
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23203,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_header_set_inside,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wietses passie voor poëzie

Sinds 5 maanden woont en werkt Wietse Helmholt op Landgoed De 4 Elementen. Hij was altijd al bezig met woorden, tekst en poëzie en zet zijn gedachten graag op papier. Wietse:

“Ik schrijf gedichten waar ik mijn hart en ziel in stop. Mijn gedichten gaan over dingen die ik heb meegemaakt, beleefd of hoe ik ze zie. Ik hoop dat ik mensen dingen kan laten inzien en mee kan geven.”

 

Festival

Tijdens ons muziek- en theaterfestival ‘Voorbij de grens’ op zaterdag 26 augustus heeft Wietse voordragen uit eigen werk. In dit korte filmpje (1m41) vertelt Wietse meer over zijn passie voor poëzie.

 

Bij De 4 Elementen stimuleren we de jongvolwassenen in het Begeleid Wonen en Werken Traject hun talent te ontdekken en hieraan te werken. Dit doen we door samen met hen de camping, de passantenhaven en het restaurant te runnen. Door te werken in de horeca, groenvoorziening, bouw, houtbewerking, recreatie & toerisme komen ze er achter wat hen goed ligt. Onze begeleiders, met veelal jarenlange werkervaring in één van deze specifieke vakgebieden, gaan met de jongvolwassenen aan de slag om dat talent verder te ontwikkelen. Volledig meewerken binnen het team en positieve feedback zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Hierdoor zien we de deelnemers van ons Begeleid Wonen en Werken Traject niet alleen groeien in hun vakgebied, ook hun zelfvertrouwen en het zelfstandig werken gaan met sprongen vooruit.

 

Lees meer over het Begeleid Wonen en Werken Traject.

 

De 4 Elementen biedt ook leer- en werkplekken aan mbo- en hbo-studenten (zie vacatures) en aan mensen die willen re-integreren.

 

 

Date

28 september 2017

Category

Begeleid Wonen & Werken

Share