(Stage) Project: Mobiele werkplaats

Stage project 2020

Stage project: Mobiele werkplaats

Binnen de Praktijk Academie krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar talenten te ontwikkelen in de praktijk. Ter uitbreiding hiervan moet er een mobiele werkplaats ontwikkelt worden waarin deelnemers van de academie op locatie kunnen werken en leren.

SOLLICITEER

‘Studenten van Praktijk Academie De 4 Elementen’ 

‘Tijdens je stage werken aan zinvolle projecten op gebied van leefbaarheid, daar heeft iedereen wat aan.’

Mobiele werkplaats ontwikkelen

Om op locatie diensten te kunnen verzorgen (uitgevoerd door deelnemers van Praktijk Academie De 4 Elementen) moet er een mobiele werkplek ontwikkelt worden. Het uitgangspunt is een praktijk voor mondzorg, maar uiteindelijk moet het te ontwikkelen concept toepasbaar zijn op willekeurige mobiele werkplaatsen omtrent zorg. Denk bijvoorbeeld aan een rijdende tandartspraktijk.

Binnen deze opdracht moet de mobiele werkplaats ontwikkelt worden. De invulling hiervan mag je zelf bepalen. Wel is een goede samenwerking met onze connecties/professionals op gebied van mondzorg van groot belang. Aan het eind van de opdracht moet er een plan/advies gepresenteerd worden waarin niet alleen indeling en materiaalkeuze, maar ook kosten in kaart zijn gebracht.

Samenwerkingen zijn mogelijk.

Deze opdracht is vrij zelfstandig, hoewel het van groot belang is dat je veel met het team van De 4 Elementen samenwerkt en inzicht krijgt in onze werkwijze en processen. Het is mogelijk om, indien gewenst, schoolopdrachten e/o onderzoeken aan de opdracht te koppelen.

Eigen ideeën, inzet en samenwerking zijn van belang.

De basis locatie is Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. In overleg zijn andere locaties mogelijk, zowel voor individuele taken als voor overleg en samenwerkingen.

September 2019.

  • Bouwkunde
  • Architectuur

Staat jouw opleiding/achtergrond er niet bij maar heb je wel interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de Praktijk Academie

Meedoen?

Stuur ons z.s.m. waarom je mee wilt doen, wat je verwachtingen en leerdoelen zijn en wat je achtergrond is. Vol=vol. 


Share This

Copy Link to Clipboard

Copy