Vacature Zelfstandig Werkend Kok Restaurant De 4 Elementen Visvliet

Vacature: Zelfstandig werkend kok

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok (i.c.m. leermeesterschap/onderwijs).

Binnenkort openen we een nieuwe vestiging in Visvliet. Onderdeel van deze vestiging is de Horeca Academie. Dit is een vernieuwende leeromgeving waarin iedereen zich in de praktijk kan ontwikkelen door gezamenlijk een restaurant te runnen. Voor de uitwerking en verder opzetten van dit project zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok met affiniteit voor het onderwijs, dan wel het overbrengen van kennis.

Wat houdt het werk in? 
Als zelfstandig werkend kok run je samen met ons horecateam ons nieuwe restaurant in Visvliet. In dit Restaurant staat naast het bieden van kwaliteit aan onze gasten het opleiden van onze deelnemers centraal.

Binnen ons team ben je een ondersteuning voor de chef. Je denkt mee met de ontwikkelingen van het bedrijf en kunt je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Daarnaast draag je je kennis over en help je anderen bij hun leerproces in de horeca.

Functie eisen
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven. Mensenkennis en/of ervaring in het werkveld vinden we belangrijk. Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding in de horeca. Daarnaast ben je gediplomeerd leermeester of heb je een diploma/ervaring in het onderwijs.

Goede communicatie met collega’s is van groot belang. Binnen de functie draai je in overleg dag- en avonddiensten.

Wij bieden jou
Wij bieden jou een plekje in ons team en een unieke, variërende baan waarin je de kans krijgt om een nieuw concept groot te maken. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Het aantal uren en salaris is in overleg.

Sollicitatieprocedure
Wij zoeken een passende kandidaat voor deze functie, maar een goede samenwerking komt van twee kanten. We hopen dan dat je het initiatief neemt om uit te zoeken of wij de goede partij zijn voor jou. Solliciteer, bekijk onze website en social media kanalen, lees onze blogs of kom langs en proef de sfeer! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via info@de4elementen.nl of onderstaand contactformulier.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy