Vso leerling, studenten, collega's en mensen met autisme werken bij De 4 Elementen aan een gelijkwaardige maatschappij

Facilitair medewerker met horeca ervaring

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Facilitair medewerker met ervaring in de horeca. 

 

Wat houdt het werk in?
Als Facilitair medewerker zorg je dat onze werkomgeving in topconditie verkeerd. Je werkt samen met studenten en deelnemers en leert hen gaandeweg de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast heb je ervaring in de horeca en help je bij het bedienen van gasten en het schoonmaken van de keuken volgens de richtlijnen van het HACCP. Ook binnen de horeca heb je een coachende rol voor onze deelnemers en studenten.

 

Functie eisen
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven. Mensenkennis en/of ervaring in het werkveld vinden we belangrijk. Daarnaast kun je goed omgaan en anticiperen op plotselinge veranderingen, m.a.w. enige flexibiliteit is een pre.

Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit, zie je het werk liggen en kun je taken delegeren. Je bent gastvrij, hebt een open houding en denkt mee over verbeteringen in het bedrijf. Goede communicatie met collega’s is van groot belang.

 

Wij bieden jou
We bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Uren en dagen zijn in overleg. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

 

Sollicitatieprocedure
Gedurende de looptijd van de vacature vinden er gesprekken plaats. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via info@de4elementen.nl

 

Over De 4 Elementen
De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit vier onderdelen: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs), D4E Diensten (Bedrijfsleven) en Innovatie. Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy