Vacature communicatie en marketing bij De 4 Elementen

Vacature Communicatie medewerker – 16-20 uur

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen kansen om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een communicatie/marketing medewerker.

Een baan bij De 4 Elementen is niet zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een gedreven team bestaande uit mensen met verschillende achtergronden die samen hetzelfde doel voor ogen heeft. Als communicatie/marketing medewerker heb je een aparte rol in dit team. Waar je collega’s veelal op de werkvloer te vinden zijn zorg jij dat hun werk zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Hierin werk je samen met het management. 

Je kent alle facetten van het bedrijf, weet jaarlijkse doelen te vertalen in communicatie en marketing doelen, maakt een plan en voert deze uit. Je staat achter de visie en weet deze als geen ander uit te dragen. Daarnaast heb je affiniteit met onze doelgroep en werkt, waar dat kan, met onze deelnemers samen. Dit alles doe je vanaf een van de mooiste plekken in Nederland: Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. 

 

Werkzaamheden

 • Communicatie/marketing plan(ning) maken en uitvoeren  a.d.h.v. jaardoelen
 • Zelf inzicht in benodigde social media kanalen
 • Creëren van content, b.v. blogs, interviews, video, fotografie, vlogs, persberichten etc. 
 • Ervaring met het vormgeven van communicatie uitingen (a.d.h.v. de huisstijl)
 • Kennis van Adobe programma’s
 • Onderhouden van de website en online vermeldingen 
 • Schrijven van diverse teksten 
 • Rol in interne communicatie (b.v. informatieverschaffing, interne uitnodigingen etc.)

 

Pré

 • Kennis van het bouwen van websites en/of
 • Ervaring video, fotografie en/of animatie 

 

Jij: 

 • Hebt een proactieve houding
 • Bent creatief en daadkrachtig
 • Wordt enthousiast van communicatie/marketing
 • Wilt een zelfstandige baan binnen een team 
 • Wilt je talent inzetten t.b.v. een ander  

 

Wij:

Bieden jou een leuke baan van 16 tot 20 uur in overleg per week op een unieke locatie. Je mag deelnemen aan de trainingen/workshops die intern geboden worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra werkzaamheden op te pakken op basis van jouw talenten en wensen. Een functie die je naar eigen wens in kunt vullen en waarbij eigen inbreng/mening belangrijk is. 

 

Solliciteren

Wij zijn per direct op zoek naar een communicatie/marketing medewerker. Dit betekent dat gedurende de looptijd sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden. Kortom: ben je op zoek naar een unieke baan op een bijzondere plek in een fantastisch team en heb je ervaring in de werkzaamheden die je zult gaan uitvoeren? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatiebrief naar info@de4elementen.nl

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy