Camping en Passantenhaven De 4 Elementen

In het kort

De 4 Elementen bevindt zich op de grens van Groningen en Friesland, in het tweelingdorp Stroobos-Gerkesklooster. Het landgoed biedt fantastische lig- en (rolstoelvriendelijke) kampeerplaatsen met vrij uitzicht over de plezier- en beroepsvaart en de prachtige omgeving van Stroobos.

 

Door de centrale ligging is Stroobos een fijne standplaats voor uitstapjes naar Schiermonnikoog, Ameland en het Lauwersmeergebied. De plaatsen Leeuwarden, Groningen, Lauwersoog en Dokkum zijn tevens makkelijk bereikbaar.

 

In het D4E Centrum, gelegen op het landgoed, vindt u een kleine supermarkt, Restaurant La Terra, (kap) Salon Ardor en een wasserette. Tevens is er de mogelijkheid fietsen te huren. Het landgoed is ideaal voor vissers. In het Prinses Margrietkanaal/Van Starkenborghkanaal rondom het landgoed vindt u vrijwel elke zoetwatervis.

 

Voor brandstof, reparaties of watersportartikelen kunt u terecht bij onze buurman Nautic Stroobos.

(Openingstijden: ma – za : 8:00 – 17:00/ tel.: +31 512 3524 14)

 

De brugsleutel voor de bruggen in Groningen is verkrijgbaar bij De 4 Elementen. Het borggeld is € 35.

Bekijk onze faciliteiten

Faciliteiten

Recenties

Ervaringen van onze gasten

Het hele jaar geopend!

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen zijn (ook) een wintercamping/haven. Dit betekent dat u het hele jaar kunt genieten van het landgoed.

Rolstoel-

vriendelijk

Het hele landgoed is rolstoelvriendelijk opgebouwd. De bruggen zijn vlak en de paden verhard. In het toiletgebouw vind je een apart vertrek met sanitaire voorzieningen voor mindervaliden. Ook het D4E Centrum is rolstoeltoegankelijk.

Meer dan kamperen

Uw bezoek helpt een ander..

Lees ons verhaal