Kom naar de ‘WeetIkVeel-dag’!

Vrijdag 12 April 2019

Tijdens ‘deWeetIkVeel-DAG’ werken we aan de verbinding tussen hart, energie en/of talent. Een dag waarop we openlijk praten over durf, lef en kiezen voor jezelf en je ontdekt dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen.

KOOP EEN TICKET
Waarom 'WeetIkVeel'?

Ontdekken dat je al heel veel weet tijdens de ‘WeetIkVeel-dag’

‘Wat is jouw passie?’, ‘Waarom ga je er niet gewoon voor?’ ‘Wat zou je nu écht graag willen doen?’ Vervelend hè, die telkens terugkerende vragen over een onderwerp waarin je vast lijkt te lopen. Want.. wát wil je nu eigenlijk echt en hoe zet je dan die eerste stap?

‘Weet ik veel?’

Juist, daarom is ‘deWeetIkVeel-dag’ georganiseerd. Een dag waarop je ontdekt dat je eigenlijk al best veel weet. Een inspratie-/doedag waarop aan de hand van durf, bewust kiezen voor jezelf en daadkracht steeds dichter bij het antwoord op die vraag komt.

Je bent niet de enige!
Daarom 'WeetIkVeel'

Je bent niet de enige..

80% Van de Nederlanders heeft geen idee waar ze gepassioneerd over zijn. Niet iedereen, maar veel mensen ervaren dit als een probleem. 

Gek genoeg weten de meeste van ons eigenlijk heel goed wat we wel en niet willen. Vaak zijn we echter zo gefocust op (bij)zaken dat we onze interesses, passies, idealen, talenten en zelfs ons hele zijn naar de achtergrond verplaatsen. Veel prachtige ideeën en talenten gaan zo verloren, ontzettend jammer!

Tijdens de ‘WeetIkVeel-dag’ werken we vanuit verbinding aan focus, loslaten en daadkracht. Geen zweverige sessie, maar een dag die is ontstaan door de verbinding van drie sterke vrouwen, die vanuit hun idealen de wereld iets mooier hebben gemaakt.

Zij zullen je duidelijk maken dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen. De eerste stap tot het bewerkstelligen van iets moois is het nemen van die eerste stap. Dat gaan we samen doen.

Laat je inspireren door drie krachtige sprekers op het evenement: Janny Reitsema, Nicolien de Kroon en Lucia de Boer.
(Her) Ontdek de verbinding met- en kracht in jezelf tijdens diverse workshops.
Met vernieuwde kracht inspiratie omzetten in daadkracht. Samen zetten we de eerste stap.
Je bent niet alleen. Vergroot je kenniskring tijdens de netwerkmomenten.
Janny Reitsema, Nicolien de Kroon, Lucia de Boer

Sprekers

Drie krachtige sprekers vertegenwoordigen het evenement. Lucia de Boer (Business coach en Teamtrainer), Nicolien de Kroon (Initiatiefneemster Motherhood en Curare) en Janny Reitsema (Initiatiefneemster De 4 Elementen) zullen tijdens de ‘WeetIkVeel-dag’ hun verhaal delen met het publiek. Drie vrouwen die vanuit idealen eigenhandig bedrijven hebben opgericht waarmee ze een verschil maken. De verbindende factor is dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen. Eigen (daad)kracht vanuit idealen is het enige wat je nodig hebt om een verschil te maken.

9:45-14:00uur

Programma

Inloop

9:45-10:00 uur

Ontvangst met koffie en thee

10:00-10:15 uur

Opening de 'WeetIkVeel-dag' en Start deel 1

10:15-12:15 uur

Lunch

12:15-13:15 uur

Opening en start Deel 2

13:15-15:00 uur

Afsluiting en netwerken

15:00-16:00 uur

Praktische informatie

de ‘WeetIkVeel-dag’ – Vrijdag 12 April 2019, 9:45-15:00 uur

 

Kaarten kosten €49,00 (incl. BTW en lunch) 

KOOP TICKETS

Annuleren kan tot 7 dagen voor het evenement en alleen mondeling via 0512-712400 (De 4 Elementen t.a.v. Janny Reitsema).

Contact:

De 4 Elementen (Janny Reitsema, Marjolein de Jong)
0512-712400 / info@de4elementen.nl

De ‘WeetIkVeel-dag’ vindt plaats bij De 4 Elementen in Stroobos. Parkeren kan bij het D4E Centrum.

Adres: Groningerstreek 34, 9871PG Stroobos

De ‘WeetIkVeel-dag’ wordt georganiseerd vanuit Praktijk Academie De 4 Elementen; de eerste Praktijk Academie waarin talent en gelijkwaardigheid (sociale inclusie) centraal staat. Binnen de praktijk  krijgt iedereen de kans om zich op eigen wijze en naar eigen vermogen te ontwikkelen.

Meer informatie
Netwerken, inspireren en ontdekken wat je wilt tijdens de WeetIkVeel-dag

Kom naar de ‘WeetIkVeel-dag’
en (her)ontdek jouw kracht