(Stage) Project: Opleidingsplannen

Stage project 2022/2023

Stage project: Opleidingsplannen Praktijk Academie

Binnen onze Praktijk Acadamie krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar talenten te ontwikkelen in de praktijk. De 4 Elementen biedt begeleiding bij wonen en werken voor mensen v.a. 16 jaar. De meeste deelnemers hebben een vorm van autisme, AD(H)D en/of een licht verstandelijke of psychische beperking. Deelnemers van de Praktijk Academie werken doordeweeks enkele dagen op één van onze locaties. Ons landgoed in Stroobos bestaat uit een camping, een haven en restaurant voor camping- en havengasten. Op de locatie in Lutjegast is een bezichtigingstuin in ontwikkelen en een werkplaats voor houtbewerkingen (o.a. chalets). Op de locatie in Visvliet is een restaurant, die in de nabije toekomst zal openen. Ter ondersteuning van het werken en leren op deze locaties moeten er meerdere opleidingsplannen ontwikkelt worden voor de diverse werkzaamheden.

SOLLICITEER

‘Studenten van Praktijk Academie De 4 Elementen’ 

‘Tijdens je stage werken aan zinvolle projecten op gebied van leefbaarheid, daar heeft iedereen wat aan.’

Opleidingsplannen ontwikkelen

Tijdens dit project ga je opleidingsplannen ontwikkelen voor de diverse werkzaamheden van het Begeleid Werken. Deze werkzaamheden zijn; groenvoorziening (hoveniers werkzaamheden), houtbewerking (timmeren, chaletbouw, bouw tiny houses, accessoires van hout), horeca (kok, assisten kok, gastheer/vrouw) en facilitair (recreatie camping en haven, interieurverzorging, beheren voorraad). Deze opleidingsplannen zullen een leidraad vormen voor het werken en leren van de deelnemers van de academie.

Deze opdracht is vrij zelfstandig en biedt veel ruimte aan eigen ideeën. Het van groot belang is dat je veel met het team van De 4 Elementen samenwerkt en inzicht krijgt in onze werkwijze en processen. Zodat je dit om kan zitten in de opleidingsplannen. Het is mogelijk om, indien gewenst, schoolopdrachten e/o onderzoeken aan de opdracht te koppelen. We zoeken 1 tot 4 studenten die met dit project aand e slag gaan.

De basis locatie is Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Ook zul je natuurlijk een kijkje gaan nemen op onze andere locaties in Lutjegast en Visvliet.

Het project start bij voorkeur in september 2022 en zal 6 maanden tot 1 jaar in beslag nemen.

Tweede, derde of vierdejaars student van een MBO of HBO opleiding in onderwijs of zorg.

Staat jouw opleiding of achtergrond er niet tussen, maar denk jij wel uit de voeten te kunnen met dit project? Solliciteer dan ook!

Meer informatie over de Praktijk Academie

Meedoen?

Stuur ons z.s.m. waarom je mee wilt doen, wat je verwachtingen en leerdoelen zijn en wat je achtergrond is. Vol=vol. info@de4elementen.nl

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy