BBL – Begeleider met ervaring als timmerman

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een student BBL maatschappelijke zorg/persoonlijk begeleider met als achtergrond timmerman. 

Wat houdt het werk in?
Als BBL student Begeleider werk je mee in ons houtbewerking e/o bouwteam. Je begeleidt onze deelnemers tijdens het werk en leert ze de fijne kneepjes van het timmermansvak. Terwijl je meewerkt houd je overzicht over de deelnemers in het team.

Functie eisen
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven.

Daarnaast zie je het werk liggen en ben je een aanpakker. Je bent gemotiveerd, enthousiast en leergierig.

Wij bieden jou
We bieden jou een BBL plek maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen of soortgelijke opleiding. 28-32 uur per week. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, eventuele opdrachten vanuit de opleiding uit te voeren en en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Sollicitatieprocedure
Mail ons jouw motivatie en CV. Als er een match is nodigen we je uit voor een gesprek. Een dag(deel) meelopen is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via info@de4elementen.nl of 0512-712400

Over De 4 Elementen
De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit vier onderdelen: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs), D4E Diensten (Bedrijfsleven) en Innovatie. Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy