Festival ‘Voorbij de Grens’

waar de verbinding tussen Groningen en Friesland wordt gevierd

Na het succes van vorig jaar vindt zaterdag 30 juni 2018 de 2e editie van Muziek- en Theaterfestival ‘Voorbij de Grens’ plaats. 

Na het succes van vorig jaar vindt 30 Juni 2018 de tweede editie van Festival ‘Voorbij de Grens’ plaats op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. Tijdens dit gratis festival vieren we de verbinding tussen de Noordelijke provincies van Nederland: Groningen en Friesland. Bezoekers kunnen genieten van muziek, workshops, performances en meer.

Jij komt toch ook? Laat het ons weten via het event op onze Facebookpagina!

Festival Voorbij de Grens 2018 zoekt artiesten
Festival Voorbij de Grens zoekt standhouders markt 2018

Muziek- en Theater Festival ‘Voorbij de Grens’

Handig om te weten

Line-Up

Veel artiesten, acts, workshops en standhouders hebben zich al aangemeld. Het beloofd weer een fantastische dag te worden! Binnenkort plaatsen we de Line-Up. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws! 

Volg ons!

Optreden op het Festival? 

Wil je je aansluiten bij de fantastische lijst artiesten die zullen optreden op Festival ‘Voorbij de Grens’? Grijp dan nu je kans! Vertel ons wie je bent, wat je doet en waarom het je leuk lijkt om op het festival te spelen. De Line-Up is bijna af, dus meld je NU aan! 

Aanmelden

Accommodatie voor- of na het festival

Overnacht tijdens Festival ‘Voorbij de Grens’ op het festivalterrein bij Camping De 4 Elementen. Prachtige plaatsen aan het water, modern sanitair én eersterangs bij het Festival. Wat wil je nog meer? 

Boek nu!

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Festival ‘Voorbij de Grens’? Volg ons op Facebook en lees als eerst al het nieuws over artiesten, workshops, acts en andere ontwikkelingen omtrent Muziek- en Theater Festival over de Grens. 

Facebook

Line-up

Muziek, theater, Performances en meer..