Oma kampeert met volwassen kleinzoons op De 4 Elementen

Oma kampeert met drie kleinzoons op Camping De 4 Elementen

Deze week hebben we bijzondere gasten op Landgoed De 4 Elementen. Mevrouw van der Molen staat samen met haar drie kleinzoons, Joey (21), Mike (19) en Ryan (15) op de camping. Ieder jaar gaan ze een week samen op vakantie. Dat is inmiddels een traditie.

Campingplaats aan het water

Dit jaar staat het viertal voor de derde keer op rij op Camping De 4 Elementen. Waarom ze steeds terugkomen is simpel: Geen enkele andere camping heeft plaatsen, zo dicht aan het water.

Oma kampeert met volwassen kleinzoons op De 4 Elementen
Visliefhebbers

De jongens zijn grote visliefhebbers. Als het weer goed is zitten ze het liefst van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te vissen. Oma leest liever een boekje bij de caravan. ‘Door de korte afstand tussen de visplekken en de caravan heb je toch veel contact met elkaar, dat is fijn’.

Fietsen

Maar de hele dag vissen en bij de caravan zitten, dat vindt oma maar niets. Dus zo nu en dan wordt er ook gefietst in de prachtige omgeving van Stroobos. Oma geniet daar enorm van, maar de jongens zijn er iets minder blij mee. ‘Het mooiste aan het fietsen is toch het moment, waarop je de caravan weer ziet’. Maar mee gaan ze toch. Veel te leuk toch, samen op vakantie? Daar moet iedereen van genieten.

Oma kampeert met kleinzoons op Camping De 4 Elementen in Friesland
Traditie

Waarom de jongens zo graag met oma op vakantie gaan? ‘Het is gewoon gezellig, lekker vissen en eten, en het is natuurlijk een traditie!’ Oma is altijd heel betrokken geweest bij de jongens. Ze heeft veel opgepast en ging eerder al met de kleinkinderen op vakantie. Elk jaar wordt er iets ondernomen. Zo blijft de traditie bestaan.

Begeleid Wonen en Werken

Zo nu en dan komen de deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject langs de caravan. De deelnemers zeggen altijd ‘Goedendag’, maar verder merk je er niets van. Mooi vinden ze het wel; ‘Dit is een prachtige plek om te wonen, en iedereen is hier zo vrolijk!’ Wat ook fijn is aan deze camping, is dat de service heel goed is. ‘Het veld werd speciaal voor ons gemaaid en als er iets aan de hand is, wordt het gelijk opgelost.’ ‘En alles is prachtig aangelegd, dat is ook mooi!’

Kamperen en vissen tijdens visvakantie op Landgoed De 4 Elementen

Komende maandag gaan ze weer op huis aan. Dan zit de week er alweer op. Als oma kan en wil, gaan ze volgend jaar weer op vakantie. Lekker alleen met de kleinzoons op pad, daar is menig oma jaloers op.

Mevrouw van der Molen,

Joey,  Mike en Ryan, Ontzettend leuk dat jullie Camping De 4 Elementen onderdeel hebben gemaakt van jullie traditie. We wensen jullie nog heel veel prachtige vakanties samen en hopen jullie nog weer eens te mogen verwelkomen op ons Landgoed.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy