Vacature Zelfstandig Werkend Kok Restaurant De 4 Elementen Visvliet

Vacature: Zelfstandig werkend kok

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een kok.

Wat houdt het werk in? 
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen aan kunt geven. Binnen ons team ben je een ondersteuning voor de chef. Daarnaast draag je kennis over en help je anderen bij hun leerproces in de horeca.

Functie eisen
Je kunt je werkzaamheden als kok zelfstandig uitvoeren. Enige ervaring als kok is een pré.

Wij bieden jou
Wij bieden jou een plekje in ons team en een unieke, variërende baan. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Het aantal uren en salaris is in overleg.

Sollicitatieprocedure
Wij zijn per direct op zoek naar een kok. Mail ons jouw motivatie en CV. Als er een match is nodigen we je uit voor een gesprek. Een dag(deel) meelopen is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via info@de4elementen.nl of 0512-712400.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy