(Stage) Project: Financiële voordelen in kaart brengen

Stage project 2020

Stage: In kaart brengen financiële voordelen De 4 Elementen

Het concept van De 4 Elementen is uniek in Nederland. De initiatiefnemers zijn echte innovators en bereiken hier fantastische resultaten mee. Het nadeel is dat ze ook tegen veel muren aanlopen, iets wat het proces in de weg staat. Binnen deze opdracht staat het in kaart brengen van de financiële voordelen van De 4 Elementen centraal. 

SOLLICITEER

‘Studenten van Praktijk Academie De 4 Elementen’ 

‘Tijdens je stage werken aan zinvolle projecten op gebied van leefbaarheid, daar heeft iedereen wat aan.’

Financiële voordelen in kaart brengen

Met het unieke concept van De 4 Elementen vervagen de grenzen tussen onderwijs, zorg en het bedrijfsleven. Met één budget kunnen 5 mensen geholpen worden. Deze vernieuwende manier van kijken naar kosten en hulpvragen zorgt voor veel verwarring binnen het bestaande (zorg) beleid. Instanties willen wel meewerken maar hebben cijfers nodig om knopen door te kunnen hakken.

Aan jou de taak om deze cijfers inzichtelijk te maken.

Enerzijds vraagt dit om een gedegen onderzoek en veel analyseren, aan de andere kant draait het veel om cijfertjes. Het eindproduct moet echter iets zijn dat ook aantrekkelijk is voor derden om te lezen.

De invulling van deze opdracht is aan jou. Je kunt dit alleen doen of met anderen. Voor het uiteindelijke product is het ook mogelijk om te overleggen met onze communicatie/vormgeving studenten.

Deze opdracht is vrij zelfstandig, hoewel het van groot belang is dat je veel met het team van De 4 Elementen samenwerkt en inzicht krijgt in onze werkwijze en processen. Het is mogelijk om, indien gewenst, schoolopdrachten e/o onderzoeken aan de opdracht te koppelen.

Eigen ideeën, inzet en samenwerking zijn van belang.

De basis locatie voor de dienst is Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. In overleg zijn andere locaties mogelijk, zowel voor individuele taken als voor overleg en samenwerkingen.

September 2019.

  • Commerciële economie
  • Bedrijfseconomie
  • Financiële analyse en rapportage
  • Finance & Control
  • Economie & Bedrijf
  • Economie & Financieel

Staat jouw opleiding/achtergrond er niet bij maar heb je wel interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de Praktijk Academie

Meedoen?

Stuur ons z.s.m. waarom je mee wilt doen, wat je verwachtingen en leerdoelen zijn en wat je achtergrond is. Vol=vol. 


Share This

Copy Link to Clipboard

Copy