Hoe benaderen we cliënten met autisme bij De 4 Elementen? Lees het in Janny Reitsema haar nieuwste blog!

Stage: Facilitair leidinggevende

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. Het team van De 4 Elementen is gedreven, ambitieus en divers. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een Stagiaire (MBO/HBO) van een opleiding die aansluit op de functie Facilitair Leidinggevende.

Wat houdt het werk in?
Als stagiaire Facilitair leidinggevende ben je een belangrijke factor in ons team. Jij zorgt er met het team voor dat ons landgoed in topconditie verkeert. Tevens speel je (indirect) een rol in de ontwikkeling van onze deelnemers. Binnen deze stageplek krijg je de kans om het overzicht te houden en het team aan te sturen.

Vaardigheden
De 4 Elementen werkt vanuit een duidelijke visie. We zijn op zoek naar iemand die deze visie begrijpt en hier achter staat. Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat en je grenzen aan kunt geven.

We vinden het belangrijk dat je het werk ziet liggen en uit jezelf dingen oppakt. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken en ben je niet bang om anderen aan te sturen.

Wij bieden jou
We bieden jou een stagecontract aan. Uren zijn in overleg. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan jezelf te werken en interne trainingen te volgen binnen De 4 Elementen. Tevens is er de ruimte eigen projecten/wensen/opdrachten in je stage te integreren. Overleg is hierin het sleutelwoord.

Solliciteren
Mocht je interesse hebben in deze stageplek dan horen we graag wat je beweegredenen zijn voor je opleiding en je keuze voor De 4 Elementen. Wat spreekt je aan? Wat zijn je interesses? Een stageovereenkomst is een samenwerking. Eventuele vragen/verwachtingen horen we dan ook graag.

Over De 4 Elementen
De 4 Elementen is een werk-/leerbedrijf dat bestaat uit vier onderdelen: Begeleid wonen/en of werken (Zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (Onderwijs), D4E Diensten (Bedrijfsleven) en Innovatie. Ons team bestaat uit deelnemers van het begeleid wonen en werken traject, professionals, studenten, mensen die re-integreren en vrijwilligers. Samen werken en leren we in de praktijk binnen de diverse diensten van De 4 Elementen die de leefbaarheid in de regio vergroten. Klik hier voor meer informatie over De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy