Stagiaire persoonlijk begeleider

De 4 Elementen is een groeiend werk-/leerbedrijf. Wij bieden iedereen kansen om zich te ontwikkelen op eigen tijd en naar eigen vermogen. De 4 Elementen biedt begeleiding bij wonen en werken voor mensen v.a. 16 jaar. De meeste deelnemers hebben een vorm van autisme, AD(H)D en/of een licht verstandelijke of psychische beperking.

De stage

Als begeleider in spé help jij de deelnemers bij het werken en wonen. Het begeleid werken kan in de groenvoorziening, houtbewerking, horeca of facilitair. Je werkt mee en helpt de deelnemers om een goede werkhouding te ontwikkelen. Elke deelnemer woont in een eigen chalet of woonark. Jij helpt de deelnemers met het zo zelfstandig mogelijk wonen, door mee te helpen met schoonmaken, koken n boodschappen doen. Dit alles in nabijheid en onder begeleiding van een ervaren persoonlijk begeleider.

Wie ben jij?

Jij volgt een zorgopleiding, bent energiek en weet de deelnemers te motiveren. Eigen inbreng en leuke ideeën zijn altijd welkom. Tevens is er ruimte om je eigen opdrachten of onderzoeken te doen.

Solliciteren

Interesse in deze stageplek of wil je meer weten? Neem contact op met De 4 Elementen via info@de4elementen.nl

Solliciteren? Stuur voor 1 september 2022 je CV en motivatiebrief naar info@de4elementen.nl

Kijk voor meer info over De 4 Elementen op www.de4elementen.nl

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy