(Stage) Project: Projectbureau De 4 Elementen

Stage project 2020

Projectbureau De 4 Elementen

De 4 Elementen is een dynamisch bedrijf. Met een jaarlijks terugkerend festival, diverse evenementen en diverse workshops/trainingen wordt er altijd wel iets georganiseerd. Om al deze evenementen in goede banen te leiden en te promoten wordt in 2019 Projectbureau De 4 Elementen gestart. 

SOLLICITEER

‘Studenten van Praktijk Academie De 4 Elementen’ 

‘Tijdens je stage werken aan zinvolle projecten ten behoeve van de leefbaarheid in de regio, daar heeft iedereen wat aan.’

Projectbureau De 4 Elementen

Projectbureau De 4 Elementen gaat in- en externe evenementen organiseren. Deze evenementen zullen (in eerste instantie) hoofdzakelijk plaatsvinden op Landgoed De 4 Elementen.

Het projectbureau wordt zelfstandig (met begeleiding) gerund door een groep mensen (waaronder studenten, mensen die re-integreren, deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken Traject en/of vrijwilligers) met verschillende achtergronden.

Voorbeelden van evenementen zijn:

 • Muziek- en theater Festival ‘Voorbij de Grens’
 • Trainingen/Workshops Praktijk Academie
 • Afsluiting Studiejaar
 • Teamdag
 • Terugkomdag studenten

Binnen het projectbureau is er tevens ruimte voor het starten van eigen projecten.

Binnen het projectbureau krijgt iedereen een eigen taak. Hieraan kun je, indien nodig, examenopdrachten en/of onderzoeken doen. Je bent verantwoordelijk voor jouw stukje maar tevens een belangrijk onderdeel van het team. Het team staat namelijk voor op, samen werk je richting een doel. Het is dus ten alle tijden belangrijk dat je zowel je eigen werk zo goed mogelijk doet, als bijdraagt aan dat wat nodig is binnen de groep.

Je zult met het team een zelfstandige dienst opzetten en draaien. Dit betekent dat je regelmatig contact moet hebben met je medestudenten, naar anderen moet luisteren en anderen indien nodig moet kunnen (leren) aansturen.

Eigen ideeën, inzet en samenwerking zullen uiteindelijk bepalen of de dienst een succes wordt of niet.

De basis locatie voor de dienst is Landgoed De 4 Elementen in Stroobos. In overleg zijn andere locaties mogelijk, zowel voor individuele taken als voor overleg en samenwerkingen.

De start van het projectbureau is aan het begin van het nieuwe schooljaar: september 2019.

Praktijk Academie De 4 Elementen gelooft in werken en leren in de praktijk. Midden in de maatschappij. Doel is niet alleen onze eigen basis versterken maar ook bijdragen aan aan een ander.

 • Gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt verdwijnt
 • Ruimte voor ontdekken en ontwikkelen eigen talenten
 • Praktijkervaring
 • Werken/Leren midden in de maatschappij
 • Ervaring met sociale inclusie (omgang met diverse soorten mensen)
 • Praktijk Academie De 4 Elementen Paspoort (kwaliteitskeurmerk)
Meer informatie over de Praktijk Academie

Voor wie

Aan dit project kunnen mensen met verschillende achtergronden en opleidingen deelnemen.

(Hospitality &) Event Management

Het organiseren van evenementen gaat niet vanzelf. Locatie, contacten, catering, er moet van alles geregeld worden. Aan jou de taak om alles omtrent het regelen en organiseren in goede banen te leiden.

Communicatie/Marketing

Aan jou de taak om de evenementen op de kaart te zetten. Een samenwerking en goede communicatie met het team is van belang maar je hebt ook duidelijke eigen taken.

Video/Animatie/Fotografie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Aan jou de taak om beeldmateriaal te maken. Bijvoorbeeld teaser, korte (informerende) animatie of mooie foto's.

PR/Journalistiek

Als PR fanatiekeling of journalist is het aan jou de taak om boeiende, pakkende teksten te schrijven ten behoeve van de promotie van de evenementen. Te denken valt aan pers- en websiteberichten maar ook aan verdiepende teksten.

Small Businesses & Retail Management

Bij het starten van een nieuwe onderneming komt veel kijken. Aan jou de taak om een prachtige dienst op te zetten in samenwerking met het team.

Staat jouw opleiding of expertise er niet bij? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Meedoen?

Stuur ons z.s.m. waarom je mee wilt doen, wat je verwachtingen en leerdoelen zijn en wat je achtergrond is. Vol=vol. 


Share This

Copy Link to Clipboard

Copy