WeetIkVeel-dag geslaagd!

Afgelopen vrijdag was de WeetIkVeel-dag; Een inspiratie/doe-dag voor mensen vol talenten en/of idealen die ‘niet zo goed weten wat ze willen’ en mensen die wél weten wat ze willen maar vastlopen binnen de realisatie. Deelnemers gingen met richting, nieuwe energie en een vers portie lef naar huis.

Lucia de Boer, Nicolien de Kroon en Janny Reitsema

De dag werd georganiseerd vanuit Praktijk Academie De 4 Elementen in samenwerking met Lucia de Boer (Business coach), Nicolien de Kroon (initiatiefnemer van Motherhood en Curare) en Janny Reitsema (initiatiefnemer De 4 Elementen). Naast inspiratie lag de focus ook vooral op daadkracht. 

Inspiratie en daadkracht

Gedurende de ochtend werden deelnemers geïnspireerd door de bijzondere verhalen van Janny Reitsema en Nicolien de Kroon. Krachtige vrouwen die laten zien dat je niet iets speciaals hoeft te kunnen of zijn om iets bijzonders teweeg te brengen. In de middag gingen deelnemers praktisch aan de slag met workshops van Lucia de Boer en Nicolien de Kroon, waarin ze vooral veel inzicht in zichzelf verkregen. De dag werd afgesloten met daadkracht; een concreet plan waar deelnemers deze week mee starten.

WeetIkVeel-Dag - Event bij De 4 Elementen in Friesland
WeetIkVeel-Dag - Event bij De 4 Elementen in Friesland
WeetIkVeel-Dag - Event bij De 4 Elementen in Friesland
WeetIkVeel-Dag - Event bij De 4 Elementen in Friesland

Niet weten wat je wilt

Dat veel mensen niet goed weten wat ze willen is niets nieuws. Bij De 4 Elementen komen we dagelijks in aanraking met mensen vol talent die door gebrek aan richting vastlopen. Dit vormde de aanleiding voor de WeetIkVeel-dag. Een dag waarop we dit onderwerp bespreekbaar maakten en vanuit daadkracht de eerste stap hebben gezet. Immers, pas als je zelf in beweging komt kun je dingen teweeg brengen.

WeetIkVeel-Dag - Event bij De 4 Elementen in Friesland
Zinvolle dagbesteding bij De 4 Elementen in Stroobos
Lunch tijdens evenementen door De 4 Elementen in Friesland

Praktijk Academie De 4 Elementen

De Praktijk Academie De 4 Elementen is een vernieuwde leeromgeving waarbinnen iedereen op eigen wijze zijn talenten kan ontwikkelen. Sociale inclusie (gelijkwaardigheid) en talent staat hierin centraal. Vanuit de academie worden al verschillende trainingen en workshops gehouden waar studenten aan deel kunnen nemen. Trainingen op gebied van ‘levenskunst’ waarbij de persoonlijke basis versterkt wordt. Hierin worden onderwerpen zoals grenzen aangeven, zelfvertrouwen en voor jezelf kiezen behandeld. De WeetIkVeel-dag was de eerste waar ook mensen van buiten De 4 Elementen aan mee konden doen.

Lezing van Lucia de Boer tijdens de 'WeetIkVeel-dag'
Training van Lucia de Boer tijdens de WeetIkVeel-dag bij De 4 Elementen
Workshops en trainingen bij Praktijk Academie De 4 Elementen
Workshops en trainingen bij Praktijk Academie De 4 Elementen

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun komst, bijdrage en inzet. We zijn erg benieuwd naar jullie volgende stap. Hopelijk tot ziens!

 

Klik hier voor meer informatie over de Praktijk Academie De 4 Elementen.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy